Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Aksoy, Kandıra Gıda OSB inşaatını inceledi

Vali Hüseyin Aksoy Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı

4 Mayıs 2019 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.360 kez okunmuştur

Aksoy, Kandıra Gıda OSB inşaatını inceledi
Aksoy, Kandıra Gıda OSB inşaatını inceledi

Vali Hüseyin Aksoy Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Hüseyin Aksoy’a Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ve Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol eşlik etti. 

Vali Hüseyin Aksoy, Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi inşaatını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Aksoy, incelemede yaptığı konuşmalarında; “Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi alt yapı çalışmalarına başladı. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı arkadaşımız Mehmet bey ve ilgili teknik arkadaşlar çalışmaları yakından takip ediyor. Bizde Organize Sanayi Bölgemizin yapılacağı alanda incelemelerde bulunuyoruz. Bölgemiz için büyük önem arz eden Kandıra Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmalarının başlaması son derece memnuniyet verici” dedi. 

Kandıra’yı turizmde ve sanayi alanında bir numara yapmak olduğunu vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; “Kandıra'mızın çehresini değiştirecek ve Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tam kapasite ile hizmete girdikten sonra binlerce gencimize burada iş imkânı sağlayacağız. Kandıra’mızın İstikbali açısından çok büyük önem arz eden, 10 yıla yakın süredir çözülmeyi bekleyen, hemşehrimize büyük oranda iş imkânı sağlayacak, Kandıra Gıda OSB’de tüm süreci hayırlısı ile tamamlanarak çalışmalar devam ediyor. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

<img

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑