Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Akşit’den örnek kampanya

Kandıra Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Kaymakam Erdoğan’ın kazası sonrasında ilçemizde imza kampanyası başlattı.

12 Nisan 2013 Saat: 20:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.481 kez okunmuştur

Akşit’den örnek kampanya
Akşit’den örnek kampanya
Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan’ın kaza sonucu hayatını kaybettiği ardından yine kaymakamımız Oktay Erdoğan’ın da aynı bölgede kaza yapması tüm ilçe halkının yüreğini ağzına getirmişti. Bunun üzerine Kandıra Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit, ilçemizde bir dizi çalışmalarda bulundu. İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI Başkan Akşit, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve Ulaştırma Bakanlığına dilekçe yazarak Kaymakam Erdoğan’ın kaza yaptığı bölgede güvenlik önlemlerinin alınmasını talep etti. Bu talebin daha etkili olması için Kandıra’da imza kampanyası başlatan Akşit, diğer sivil toplum örgütlerini iş birliği yapmaya davet etti.
HEDEF 10 BİN İMZA Mustafa Akşit düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi; “29 Mart tarihinde ulaştırma bakanlığına ve Büyükşehir belediyesine dilekçe yazdım. Dilekçeme istinaden Kandıra’daki tüm sivil toplum örgütleri ile iş birliği yaparak imza kampanyası başlattım. Diğer derneklerle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek en az 10 bin imza toplamayı hedefliyoruz. Temennim bu bölgede daha fazla vatandaşımızın canı yanmaması. İnşallah imza kampanyamız sonrasında ulaştırma bakanlığından olumlu bir cevap gelir. Bu konuda tüm siyasi ve idarecileri göreve davet ediyorum.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑