Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Akşener İzmit’te: Kandıra çiftçisi ayakta mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit Alemdar Caddesi’nde halka seslendi. Yüzlerce kişnin geldiği ve adet miting havasına dönen konuşmada Akşener, “Kandıra çiftçisi ayakta mı acaba? Kandıra köylüsü ayakta mı acaba?” dedi

27 Mayıs 2022 Saat: 05:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.811 kez okunmuştur

Akşener İzmit’te: Kandıra çiftçisi ayakta mı?
Akşener İzmit’te: Kandıra çiftçisi ayakta mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli’ye bir dizi esnaf ziyareti için geldi. Çayırova ve Darıca ziyaretlerinin ardından İzmit’e gelen Akşener, Alemdar Caddesi’nde halka seslendi ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Program sırasında Genel Başkan Akşener’e, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, GİK Başkanı Cumali Durmuş, İYİ Parti İlçe Başkanları, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz, yöneticiler ve çok sayıda partili eşlik etti.


“İL İL GEZİYORUM”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı konuşmada, “Buraya geldiğimde nerelere gittim anlatamam. Biliyorum ki o alışkanlıklar, o gelenekler sürüyor. Allah’a şükürler olsun ki burada doğmuşum. 20 Ocak 2020’den beri esnaf esnaf, il il, cadde cadde geziyorum. Pandemi yoktu ve ekonominin kırılan dönemiydi. O esnaf gezisinde o kadar çok şey öğrendim ki bütün siyasetçilere, genel başkanlara tavsiye ederim o dükkanlara girsinler. O dükkanların içindeki her acının vurduğu insanlarla karşılaşacaklar. Kardeşim dedi ki ‘ Kandıra çiftçisinden selam getirdim.’ Kandıra çiftçisi ayakta mı acaba? Kandıra köylüsü ayakta mı acaba?” dedi.

“11 MAAŞ ALANLAR VAR”
Akşener sözlerinin devamında, “Senin çocuğunun iş bulamadığı için gece oturup gündüz uyurken, 4 yıllık okuldan mezun olup rızkından ayırıp okuttuğun evladın iş bulamayıp bunalıma girdiği o evlerde senin derdine çare bulabilecek tek kelime edilmediği bir siyasi dönemden geçtik. Bu ülkede 11 maaş alanlar var. Ben ve arkadaşlarım istedik ki sizin dertlerinizin konuşulduğu, sizin dertleriniz üzerinden bütün siyasi partilerin çare ürettiği ve o çareler üzerinden rekabet ettiği, o rekabete göre de sizin seçimlerde karar verebileceğiniz, seçmenin velinimet olmasını sağlamak için gezdim ben.

“OYLARINIZ BİZİM İÇİN NAMUSTUR”
İftiralarından yılmadık yılmayacağız. Biz muhalefet partisiyiz, bizim görevimiz milletin sorunlarını iletmek. Atanamayan öğretmenlerin durumundan haberdar olan var mı? Yok. Bu dükkanların içerisinde ülke yönetiminde doğru işler yapılsa güzel işler yapılır. Umutsuz gençlerimizin ayağa kalkacağı günlere az kaldı. Asgari ücretin bugünün şartlarına göre güncellenmelidir. Buradan söz veriyorum, sizin oylarınız bizim için namustur. O sandıkları koruyacağımıza söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

“SİZİN SAYENİZDE OLACAK”
İzmit Alemdar Caddesi’nde ABC Butik’i ziyaret eden Meral Akşener, işletme sahibi Selim Oktay ve annesi Ayşe Oktay ile sohbet etti. Akşener’in, “İşler nasıl” sorusu üzerine Oktay çifti, “İdare etmeye çalışıyoruz. İnşallah sayenizde iyi olacak. Hep dua ediyoruz. Gelmenize çok mutlu olduk. Sabahtan beri burada bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“PİYASA GERÇEKTEN KÖTÜ”
Esnaf ziyaretinde bulunan Akşener Sevde iletişim Dükkanı Sahibi Yasin Civelek’in dükkanına girdi. Akşener, “Ben esnafları geziyorum ama ne kendi partimi ne başka partiyi övüyorum. Ama şu ana kadar gezdiğim esnaflar alım gücünden şikayetçi. Sizde şikayetçi misiniz? Gerçekten güzel bir şey duyunca mutlu oluyorum.” dedi. Esnaf Civelek ise “Çok şükür idare ediyoruz. Ama alım gücü kötü, piyasa gerçekten kötü” şeklinde cevap verirken İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Yasin Civelek’in AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek’in kardeşi olduğunu söylemesi üzerine “Valla bilmeden gelmişim. Ben esnafın sorunlarını dinlemek için geldim kardeşim” dedi. Akşener İzmit’ten seslendi: Allah’a şükürler olsun ki burada doğmuşum.

PARTİLİLERLE TARTIŞINCA KONTAK KAPATTI
Genel Başkan Akşener’in konuşmasından önce, parti otobüsünün caddeye gireceği sırada kalabalığın arasından geçen bir otomobil sürücüsü ile partililer arasında sözlü tartışma yaşandı. Partililerle tartışma yaşayan otomobil sürücüsü güvenli bir şekilde alandan çıkarıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑