Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

AKP Kadın Kollarından ÖSS Kocaeli birincisine ziyaret

Kandıra Anadolu Lisesi mezunu olan Fatih Budak ÖSS’de Kocaeli birincisi, Türkiye 320. olmasına rağmen eğitim camiasından ve idarecilerden yeterli destek görmezk...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.500 kez okunmuştur

AKP Kadın Kollarından ÖSS Kocaeli birincisine ziyaret
AKP Kadın Kollarından ÖSS Kocaeli birincisine ziyaret

Kandıra Anadolu Lisesi mezunu olan Fatih Budak ÖSS’de Kocaeli birincisi, Türkiye 320. olmasına rağmen eğitim camiasından ve idarecilerden yeterli destek görmezken AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Bitik ve yönetimi Fatih’in bu başarısını kutladılar.

 

Kandıra’nın tanınmış esnaflarından Hilal Marketin sahibi Güler ve Kamil Budak’ın oğlu Fatih Budak ÖSS sınavında Kocaeli birincisi ve Türkiye 320. olması Kandıra’da gururla karşılanırken bunu görmezden gelen siyasi ve idarecilerin bu tavrı Budak’ı tek teselli olan Kandıra AKP Kadın Kolları’nın hatırlamasıydı.

 

AKP’den Başarıya Ödül

Kocaeli birincisi, Kandıra’dan çıkması Kandıralıları oldukça mutlu ederken AKP Kadın Kolları ve yönetimi Kandıra Merkezde bulunan Hilal Market’te babasına yardım eden Fatih Budak’a eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye ettiler. AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Bitik bu başarının devamını dilerken böyle başarılı yavrularımızı destekleyerek gelecekteki öğrencilerimize örnek olmalarını diliyoruz, ayrıca bu başarıya nasıl ulaştığını bunun sırrını tüm kardeşleriyle paylaşmasını ve örnek olmasını istiyoruz.” dedi. Fatih Budak açıklanan ÖSS sonuçlarıyla Marmara Üniversitesi Türkçe bölümünü kazandı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑