Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Akçaova Köyü’nün yeri değişiyor!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra’da bir dizi temaslarda bulundu. Şeker, Akçaova Köyü’nün kaydırılabileceğini söyleyerek, 2B arazilerinin en fazla olduğu Kandıra’da 2B ile ilgili bilgi verdi

8 Ağustos 2012 Saat: 14:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.166 kez okunmuştur

Akçaova Köyü’nün yeri değişiyor!
Akçaova Köyü’nün yeri değişiyor!

AKP Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ramazan programları dolayısıyla Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Şeker’e Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve il yöneticisi Ahmet Berberoğlu ile çok sayıda partili eşlik etti. Ziyaret sırasında Kandıra belediye Başkanı Cengiz Kan, Akçaova Köyü’nün yerleşim alanının şu anki yerinden çok Akıncı Köyü ile İsaklar Mahallesi arası Taşocakları mevkiine doğru kaydırılması gerektiğini söyledi. Kan, “Çünkü bu bölgenin zemini çok sağlam ve uygun” dedi. Bu görüşe İlyas Şeker’den de destek geldi. Şeker, “Büyükşehir Belediyesi ile gelişim alanı planlama çalışmaları için görüşülüp, sıkı bir çalışma sonucu netice elde edilebilir” şeklinde yanıt verdi.
KÖYLÜLERLE 2B SOHBETİ Kandıra Yağcılar Köyü’nde vatandaş ile köy kahvesinde bir araya gelen İlyas Şeker, 2B hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye’de tespit edilmiş 500 bin metrekare 2B alanı olduğunu belirten Şeker, “Bu alanların üzerinde detaylı bir çalışma yapılınca yaklaşık 93 bin metrekaresi 2B’den çıkarılıp orman yapıldı. Eğer siz de yerlerinizin 1982 yılından önce orman özelliğini kaybettiğini ispat edebilirseniz sizler için çok faydalı olacaktır. Ama bunlar lafla olmaz, bunu bir şekilde ispat etmelisiniz” diye konuştu. Şeker, altyapı konusuna da değindi, “Büyükşehir Belediyesi olarak yanılmıyorsam 7-8 yerde bölgesel arıtma tesisi yapıldı. Kısa bir zamanda tüm Kandıra’da bütün köyleri kapsayan bir arıtma tesisi altyapısına kavuşacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑