Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Akçaova Havzası hayat bulacak

Bölgeye yapılacak Sungurlu Barajı ile ilgili olarak İSKİ Asya Bölgesi Havza Koruma Şube Müdürü Hasan Çıtlak’ı ziyaret eden Kandıra Belediye Belediye Başkanı Cengiz Kan halka güvence verdi.

13 Kasım 2012 Saat: 16:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.687 kez okunmuştur

Akçaova Havzası hayat bulacak
Akçaova Havzası hayat bulacak

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Onarım Şefi Asım Filiz ile İmar ve Şehircilik Müdürü Özgür Uluce, İSKİ Asya Bölgesi Havza Koruma Şube Müdürü Hasan Çıtlak’ı ziyaret ederek, Akçaova bölgesine yapılacak olan Sungurlu Barajı hakkında bir toplantı gerçekleştirme talebinde bulundu. Talebe olumlu yaklaşan Hasan Çıtlak ve ekibi, birgün sonra Kandıra’ya gelerek belediye personeli ile teknik incelemeler yaptı.
14 KASIMDA TOPLANTI Cengiz Kan, havza içerisindeki yerleşik kesimin mağdur edilmeyeceğini, yeni yerleşim alanları oluşturulacağını ve yapılacak barajdan en etkin biçimde fayda sağlayacaklarını belirtti. İSKİ ile gerekli görüşmeleri başlatan Başkan Kan, 14 kasım Çarşamba günü baraj havzası içinde kalan Akçaova, Akıncı, Avdan, Ağaçağıl, Çalyer, Deliveli, Nasuklar, Şerefsungur, Karadivan, Hacışeyh, Tatar Ahmet, Çakmaklar, Teksen, Selametli, Çalca, Gubuzcu, Gebeşler ve Yağcılar köylüleriyle bilgilendirme toplantısı yapacaklarını açıkladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑