Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Akçakoca İlkokulu’nda Öğretmenler Günü Kutlandı

Kandıra Akçakoca İlkokulu Okul Aile Birliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

23 Kasım 2018 Saat: 15:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.829 kez okunmuştur

Akçakoca İlkokulu’nda Öğretmenler Günü Kutlandı
Akçakoca İlkokulu’nda Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kandıra Akçakoca İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okulda görev yapan öğretmenler için kutlama programı düzenlendi. Okul Aile Birliği Başkanı Şükran Akşit ve yönetimi tarafından hazırlanan programa Okul Müdürü Özkan Polat, Müdür Yardımcıları Arif Gürler, Sürmeli Diler ve okul öğretmenleri katıldı.

EMEĞİN ONURLANDIRILDIĞI GÜN

Programda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Şükran Akşit, “Bugün siz öğretmenlerimizin bizlerin çocukları için vermiş oldukları mücadelenin,  emeğin onurlandırıldığı, unutulmadığınızı gösteren özel bir gün. Bizim ülkemizdeki kutlama tarihi olarak seçilen günün 24 Kasım başöğretmenliğin kabulü olması vesilesiyle de başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizler, Akçakoca İlkokulu Okul Aile Birliği olarak siz sevgili öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. 2 yıldır sizlerle birlikte çalışıyor olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Tüm zorluklar karşısında işlerini layıkıyla yapan siz öğretmenlerimiz için küçük bir kutlama da biz hazırlamak istedik. Umarız memnun kalırsınız. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

PASTA KESTİLER

Okul Müdürü Özkan Polat da günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaparak tüm öğretmen arkadaşlarının gününü kutladı ve bu etkinliği düzenleyen Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür etti. Ardından günün anısına pasta kesildi ve akabinde Okul Aile Birliği yönetimi tarafından öğretmenlere Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası ile hazırlanan kitap ayracı hediye edildi. Samimi bir ortamda öğretmenlere yapılan ikramın ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑