Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Akçakoca İlkokulu

Akçakoca İlkokulu gün yüzüne çıkmaya başladı. Kasım 2012’de temeli atılan Akçakoca İlkokulu, bu yıl eğitim-öğretime ‘merhaba’ diyecek.

11 Mart 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.797 kez okunmuştur

Akçakoca İlkokulu
Akçakoca İlkokulu
Kandıra’nın en eski okullarından biri olan Akçakoca İlkokulu, yeterli olmayınca çevresine prefabrik sınıflar açılarak eğitimini sürdürüyordu. 10 yılı aşkın süredir Kandıra merkezde prefabrikte eğitim veren Akçakoca İlkokulu nihayet önceki yıl fark edildi. Yıllardır ilçe halkının idareci ve siyasetçilere okulun yeterli olmadığını söylemelerine rağmen bir türlü gündeme alınmamıştı. 2012 yılında Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kandıralıların sesine kulak verdi. İlçemize bir dizi ziyaretlerde bulunan Topaca, okulun yapılması için ilçe halkına müjde verdi. Kasım ayında temeli atılan Akçakoca İlkokulu gün yüzüne çıkmaya başladı.
YENİ OKULDA EĞİTİM Akçakoca İlkokulu 4 kattan oluşan bin 500 metrekare üzerine 24 derslik modern bir ilkokul oluyor. Hızla ilerleyen okul inşaatı ilçe halkının büyük beğenisini topluyor. Akçakoca İlkokulu’nun 700’ü aşkın öğrencisi 2012-2013 eğitim- öğretimini Tasvire Hurşit Güneş İlkokulu’nda sabahçı öğleci olarak sürdürüyor. 2013-2014 eğitim yılında Akçakoca öğrencileri yeni okulunda eğitimlerini sürdürmesi bekleniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑