Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Akçakoca İlkokulu bu yıl eğitime açılacak

Akçakoca İlkokulu 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Kasım 2012’de temeli atılan Akçakoca İlkokulu, bu yıl eğitim-öğretime ‘merhaba’ diyecek.

15 Ağustos 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.273 kez okunmuştur

Akçakoca İlkokulu bu yıl eğitime açılacak
Akçakoca İlkokulu bu yıl eğitime açılacak
Kandıra’nın en eski okullarından biri olan Akçakoca İlkokulu, yeterli olmayınca çevresine prefabrik sınıflar açılarak 10 yılı aşkın eğitimini bu şekilde sürdürüyordu. Kandıra merkezde prefabrikte eğitim veren Akçakoca İlkokulu, yıllar sonra yetkililerce fark edildi. Dönemin Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal ve il genel meclis üyelerinin büyük gayreti sonrasında Kocaeli Valisi Ercan Topaca Kandıralıların sesine kulak verdi. İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunan Vali Topaca, okulun yapılması için ilçe halkına müjde vermişti. 2012 Kasım ayında temeli atılan Akçakoca İlkokulu’nun, 9 aydan beri kesintisiz şekilde yapımı yürütülüyor.
YENİ OKULDA EĞİTİM Binanın tamamlanmasıyla iç dizaynının yapımına başlandı. Önümüzdeki günlerde binanın dış cephesinin tamamlanmasıyla 2013-2014 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor. Akçakoca İlkokulu 4 kattan oluşan bin 500 metrekare üzerine 24 derslik modern bir ilkokul oluyor. Hızla ilerleyen okul inşaatı ilçe halkının büyük beğenisini topluyor. Akçakoca İlkokulu’nun 700’ü aşkın öğrencisi 2012-2013 eğitim- öğretimini Tasvire Hurşit Güneş İlkokulu’nda sabahçı öğleci olarak sürdürüyordu. 2013-2014 eğitim yılında Akçakoca öğrencileri yeni okulunda eğitimlerini başlayacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑