Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Akçakayranlı bayanlardan hatim programı

Kandıra İlçe Müftülüğü tarafından Akçakayran’da ikamet eden bayanlara Kur’an Kursu verildi. Kursun ardından hatim programı düzenleyen kursiyerler, davetlileri oldukça etkiledi.

31 Mayıs 2013 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.189 kez okunmuştur

Akçakayranlı bayanlardan hatim programı
Akçakayranlı bayanlardan hatim programı
Kandıra İlçe Müftülüğü tarafından Akçakayran Mevkii’nde yaşayan bayanlara Kur’an-ı Kerim kursu verildi. Düzenlenen bu kurs sayesinde Kuran okumayı öğrenen onlarca kursiyer, yıl sonu hatim programı düzenledi. Şefik Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştiren programa İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin ve çok sayıda davetli katıldı.
İLAHİLER OKUNDU Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kursiyerler ilahi ve dualarla davetlileri etkiledi. Programın açılış konuşmasını yapan Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, ilçe genelinde bu yıl düzenlenen Kur’an kursları ile ilgili bilgiler verirken, “Manevi kalkınma ve maddi kalkınmanın birlikte olması gerekiyor. Tüm bu eğitimler sadece ahiret hayatına değil dünya hayatının güzelleşmesine de katkı sağlayacak” dedi.
SERTİFİKA ALDILAR Yapılan çalışmalarla ilgili başta ilçe müftülüğü olmak üzere kurs öğreticilerini ve öğrencilerini tebrik eden Kaymakam Erdoğan, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Programda yıl boyunca Kur’an Kursu’na giderek kursu tamamlayan bayanlara sertifikaları Kaymakam Erdoğan ve Müftü Burhan Bilgin tarafından takdim edilirken, öğrenciler de katkılarından dolayı Kaymakam Erdoğan ve Müftü Bilgin’e çiçek takdim ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑