Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Partili isim şehir hastanesini de LGBTİ’li yaptı!

AK Partili Meclis Üyesi Avukat İrfan Kurt, Kocaeli Şehir Hastanesinin bir bölümünde renklerin kullanılmasından rahatsız oldu. Kocaeli Valiliğine çağrıda bulunan Kurt renkli tasarımı sapkınlık olarak yorumladı

28 Kasım 2022 Saat: 06:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.022 kez okunmuştur

AK Partili isim şehir hastanesini de LGBTİ’li yaptı!
AK Partili isim şehir hastanesini de LGBTİ’li yaptı!

2013 yılında ihalesi yapılan ve 2015 yılında inşaatı başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışı bir türlü yapılamadı. Gama ve Türkerler ortaklığında yapılan hastanenin inşaatı yaklaşık 7 yıldır devam ediyor. Daha önce 7 kez açılış tarihi ertelenen hastanenin yakın zamanda açılması bekleniyor. Kocaeli halkı tarafından uzun süredir beklenen hastanede çalışmalar tamamlandı. Çevre düzenlemesi de yapılan hastanede ekipmanlar yerleştiriliyor.

RENKLİ OLMASI İMALIYMIŞ
Önümüzdeki haftalarda açılması beklenen Şehir Hastanesine ilginç bir tepki geldi. Kandıra Belediye Meclisi AK Partili Meclis Üyesi Avukat İrfan Kurt, Şehir Hastanesinin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bölümünün dış cephesinde bulunan renkli sütunlara dikkat çekti. Tasarımda renklerin kullanılmasından rahatsız olan Kurt, Kocaeli Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğüne uyarıda bulundu. Gökkuşağı renklerinin LGBTİ amacı olduğunu ima eden Kurt, renkleri sapkınlık olarak yorumladı.

“NEYİ ÇAĞRIŞTIRDIĞINI BİLMEYEN YOK”
Renklerden rahatsız olan Kurt yaptığı açıklamada, “Burası Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bir bölümü. Henüz açılışı yapılmamış. Ancak bu renklerin ne anlama geldiğini, neyi çağrıştırdığını, hangi amaca yönelik olduğunu bilmeyen yok. Biz çocuklarımızı sapkın fikir ve düşüncelerden korumak isterken böyle milletin gözüne sokarcasına işler de ne oluyor. Kocaeli Valiliği, İl sağlık müdürlüğü ve ilgili herkesin dikkatine sunulur” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Nokta Gazetesi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑