Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti Teşkilat Akademisi başladı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Teşkilat Akademisi’nin 52’inci durağı Kocaeli oldu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde konuşan Veli Tolu “Eğitimin içeriğinin yanında yeniden bir araya gelmenin önemli olduğunu düşündük. Buna ihtiyaç olduğun

5 Aralık 2021 Saat: 09:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 895 kez okunmuştur

AK Parti Teşkilat Akademisi başladı
AK Parti Teşkilat Akademisi başladı

AK Parti tarafından Türkiye genelinde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi’nin Kocaeli ayağı Kongre Merkezi’nde yapıldı. AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programda iki gün sürecek ve 10 konuda 1200 teşkilat üyesine eğitim verilecek kampta AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, önceki dönem Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Şair Dursun Ali Erzincanlı, Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, televizyon programcısı Serdar Tuncer ile akademisyen yazar Şaban Kızıldağ ders verecek.

GENİŞ KATILIM
Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Veli Tolu , İl Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AK Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezet Katırcıoğlu ile İlyas Şeker, ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videolu mesajı yayınlandı.

“SANDIKTAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇIKACAK”
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş; “Kocaeli Teşkilatları olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren Genel Başkanımız Erdoğan’ın öncülüğünde birlikte hareket etmenin hazzını yaşadık. Önümüze sandık her geldiğinde yüksek oy oranları aldık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2023 Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde bugüne kadar ortaya koyduğumuz başarının daha üstüne koyup sandıktan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkacağından şüphemiz yok. İnşallah 2 gün sürecek bu kampımız beklentilerimize cevap verecektir. Pandemi nedeniyle çalışmalarımıza ara vermiştik. İlçe danışmalarımızı bitirdik. Bu çalışmayı da bitirip saha çalışmalarına tekrardan ağırlık vereceğiz. 2023 seçimlerinde yine AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan çıkması için elimizden geleni yapacğaız.”

“AK PARTİ OKULDUR”
Ellibeş’in ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın; “AK Parti başlı başına bir okul. Sayın Cumburbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde başlayan, özellikle belediyecilikte yeni çığır açtı. Benim açımdan en kıymetli olanı şu. Bir tafarta vesayetten yana bir anlayış varken diğer tarafta millet ile kol kola gezen bir yönetim anlayışı var. Sadece milletin iradesini hakim kılmaya çalışan bir anlayış ile mücadeleleri var. Bu mücadele Osmanlı döneminden itibaren devam ediyor. Milletin iradesini etkin kılmak için çalışan bu milletin evlatları var. Zamanında Abdülhamid’i tahtan indirmek için söylenen sözler bugünde söyleniyor. Ama bütün hikayeyi biz biliyoruz. Nasreddin Hoca’nın dediği gibi, ‘Yorgan gider, kavga biter’. İktidara geldiğimizden bu yana hiç rahat vermedik. Her seferinde kuralları değiştirdiler. Bu mücadele hiçbir zaman bitmeyecek. Bu mücadele milleti hakim kılmanın mücadelesidir.

“2023 YILINDA MÜCADELEYE GİRECEĞİZ”
Anadolu topraklarına girdiğimiz andan itibaren başlayan mücadele hep devam edecek. Halktan yana olanları ile onları sindirmek isteyenlerin mücadelesi. Kim daha iyi hazırlanırsa bu mücadeleyi o kazanacak. 2023 yılında yine böyle bir mücadeleye gireceğiz. Her seçimde önemlidir diyorsunuz diyorlar. Bu coğrafyanın taksimatı üzerinden nihai durumun yeniden masaya getirilmesi, yeniden duruşması yapılacak. Bu savaşların son verilmesi önümüzdeki seçimler olacak. Onun için bu eğitimlerimiz çocuklarımızın geleceği için önemli bir çalışma olacak. Bu teşkilatlar her zaman güçlüydü. 12 ilçe danışma kurulu toplantılarımızı bitirdik. Hepsinde teşkilatlarımızın heyecanını gösterdik. 20 yıldır heyecanlarını kaybetmeden yollarını yürümeye devam ediyorlar. Heyecanınızın aratarak devam etmesini ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

“KOCAELİ TEŞKİLATI FARKLIDIR”
Büyükakın’ın ardından konuşan İl Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca; “Cahit Başkanımız, Kocaeli Teşkilatı farklıdır. Marmara Bölgesi’nde lokomatif görevi vardır. Kocaeli’de doğup büyüdüğüm için değil gerçekten bu teşkilatı bildiğim için söylüyorum. Gençler dikkat kesilsin. Bu eğitim sürecinde bir tecrübe aktarımı olacak. Bu programın verimli geçmesini yürekten diliyorum. 2023 seçimlerini çok önemsiyoruz. Biz bir aileyiz. Uğrunda hakkı ve hakikat yol belirlemiş bir teşkilatız. Değerli Bakanımız Güldal Akşit için bir fatiha okuyalım. Allah mekanını cennet eylesin. Yeni dönemde belediyelerimiz ile ilçe teşkilatlarımız ile çok önemli çalışmalar olacak. Bu yolculuğu çok önemsiyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlımızın çiftçi ve köylüye yaptığı yardımları, çalışmaları genel merkez çalışmalarımızda da örnek gösteriyorum. Toplantımızın hayırlı olmasını yürekten diliyorum” dedi.

“AR-GE’NİN YANINA EĞİTİM BAŞLIĞI EKLENDİ”
Son olarak konuşan AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Veli Tolu; “2 günlük bir eğitim. İlk defa partimizde uygulanan bir yöntem. İlk defa yola çıktığımız zaman 2 günlük eğitim hep soru işareti olarak kalmıştı. Ama bugün 52’inci ilimizi de tamamlayacağız. Bu soru işareti ile başlayan eğitimlerimizin sonunda bir daha ki eğitim ne zaman sorusu ile karşılaşmaya başladık. Pandemi sürecini hep beraber yaşadık. Bu süreçte birbirimizinde mahrum kaldık. AK Parti Teşkilatları kurulduğu günden bu yana mahalleden, sandıktan hiç uzaklaşmadı. Bu süreçte maalesef bilgisayar ekranlara muhtaç olduk. Pandeminin etkisi henüz bitmeden büyük kongremizi yaptık. AR-GE başlığının yanına bir de eğitim başlığı eklendi. Sayın Cumhurbaşkanımızın amacı ise pandeminin etkilerini gidermekti. 93 bin teşkilat mensubumuza eğitim yapılmalı mı diye sorduk. Eğitimin içeriğinin yanında yeniden bir araya gelmenin önemli olduğunu düşündük. Buna ihtiyaç olduğuna inandık. Genel merkeze eğitim yağacağız haberiniz olsun demedik. Eğitim ihtiyacı var mı diye sorduk. İkinci kez ise eğitimin içeriği nedir siye sorduk. İstişare ile karar verildi. Bu saatten sonra teşkilatlarımızın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yükünü alan teşkilat olacak. Asla ona yük olmayacağız ve ona motive veren bir teşkilat olacak” ifadelerine son verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑