Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Sahaya İniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni bir gönül seferberliği başlatacaklarını açıklamasından sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bayramın ardından Kocaeli teşkilatlarının halka gideceğini belirtti.

27 Mayıs 2020 Saat: 13:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.888 kez okunmuştur

AK Parti Sahaya İniyor
AK Parti Sahaya İniyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’ndan önce yaptığı açıklamada yeni bir gönül seferberliği başlatacaklarını belirtti. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş de Cumhurbaşkanı’nın çağrısı ile yarından itibaren teşkilatların sahaya ineceğini açıkladı. Koronavirüs nedeniyle ara verilen parti çalışmalarının sosyal mesafe korunarak, maske takılarak ve gerekli önlemler alınarak vatandaşa gidileceğini söyleyen Ellibeş, tüm teşkilatlarla halka ulaşacaklarını kaydetti.

KURALLARA UYACAĞIZ

Gönül siyasetinin AK Parti’nin bir stratejisi olduğunu söyleyen Ellibeş, “Bizler teşkilatlarımızla birlikte milletin gönlüne hitap ediyoruz. Bu anlayış içinde koronavirüs salgını sürecinde yeni kurallarla halka gideceğiz. Sosyal mesafeyi koruyarak, maske takarak gençlik, kadın kollarımız, mahalle teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız ve il teşkilatımızla birlikte sahada halkın içinde olacağız. Elbette kurallara uyarak bu çalışmaları yapacağız ve kimseye zarar gelmemesi için koronavirüs ile ilgili tüm kuralları yerine getireceğiz” dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

24 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanlığı’na atanan ve bu görevde birinci yılı olan Mehmet Ellibeş, bir yıllık süreci de değerlendirdi. Kocaeli’de sandık kurullarından milletvekili ve belediye başkanlarına kadar tüm teşkilatlarla büyük bir uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Ellibeş, “Bir yıllık süreçte tüm teşkilatlarımızla senkronize ve güzel bir çalışma temposu içinde olduk. Uyum içinde çalıştık. Tüm halkımızla gönül köprüleri kurduk. Kırmadan, dökmeden, toplumun tüm kesimleri ile siyasetimizi yaptık” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑