Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti mahalle başkanları ile gövde gösterisi yaptı

AK Parti İl Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinden önce tüm mahalle başkanları ile bir araya geldi. Mahalle başkanları ile adeta gövde gösterisi yapılan toplantıda İl Başkanı Şahin Talus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın önemli mesajlar

10 Şubat 2024 Saat: 09:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 898 kez okunmuştur

AK Parti mahalle başkanları ile gövde gösterisi yaptı
AK Parti mahalle başkanları ile gövde gösterisi yaptı

AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Tüm kadrosu ile sahaya inen Ak parti, mahalle başkanları ile bir araya geldi. İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları, ilçe başkanları, mahalle başkanları katıldı.

ZAFERİN AYAK SESLERİNİ DUYUYORUM
Büyük coşkunun yaşandığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, mahalle başkanlarının çok çalışması gerektiğini belirtti. Salonun coşkusu karşısında “Sizleri görünce zaferin ayak seslerini duyuyorum” diyen Büyükakın, “Bizim temel taşlarımız mahalle başkanlarımız. Şimdi sizlerin yapması gereken mahallenizde AK Parti’ye oy verenlerin bir dana ol verip vermeyeceğini öğrenmek ve o vermeyenleri ise oy vermeye ikna etmektir. 306 bin üyemiz var. Bu üye sayısı diğer partilerin toplam oy sayısından fazla.

GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ GÖSTERECEĞİZ
Bu seçim öncesi bir koordinasyon toplantısı. Bizler yeni bir Türkiye’nin inşası peşindeyiz. Yıllardır bu millete siz yapamazsınız dediler. Beceremezsiniz dediler. Cumhurbaşkanımız sayesinde bu millet gerçek iktidarına da kavuştu. Aslında yeni Türkiye yüzyılı dediğimiz Türkiye'nin özüne döndüğü bir yüzyıl. Yeni yüzyılda yeni yüzyıla uygun şehirler inşa edeceğiz. Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliği. Diğer taraf sosyal medya belediyeciliği. Gerçek belediyeciliği biz biliyoruz. Biz gerçek belediyeciliğin yapılmadığı sanal belediyeciliğin yapıldığı yerlerde gerçek belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz.

TÜM İLÇELERDE ÖNDEYİZ
Seçim beyannamemizi 18 Şubat’a açıklamayı planlıyoruz. O beyannamede sosyal belediyecilikte nasıl fark yarattığımızı bütün kentliye anlatacağız. Bu beyanname bizim önümüzdeki süreçte ana stratejimizi ortaya koyacak. Şu anda biz tüm ilçelerde öndeyiz. Bizim önceliğimiz şimdi öncelikle bu oyları muhafaza etmek. Her biriniz kendi mahallenizde bunu başardığınızda her belediye bunu başarmış olacak” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN BAŞARISI ÖNEMLİ
Programda milletvekilleri adına konuşma yapan AK Parti Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti’nin geçmişi ve geleceği ile Türkiye olduğunu belirtti. Türkiye’nin artık dünyadan rol alan değil rol veren bir ülke haline geldiğini vurgulayan Tipioğlu, bu nedenle Cumhur İttifakının başarısının önemli olduğunu kaydetti. Filistin’deki insanlık dramına dikkat çeken Tipioğlu, Türkiye’nin küresel meselelere karşı sesini yükseltmesinden rahatsız olanların terör örgütü maşalarını yeniden sahaya sürdüğünü kaydetti. Tipioğlu, konuşmasında muhalefeti de sert bir dille eleştirdi. Tipioğlu, “Genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6'lı masa vardı. Şimdi ne altı kaldı ne üstü kaldı. Bizim için 31 Mart seçimleri cumhurbaşkanımızın 28 Mayıs'ta yaptığı konuşma ile başlamıştır. 2024 yerel seçimlerinde de aziz milletimizin talebi neyse siyasetimiz o yönde olacaktır” dedi.

İZMİT’İ ALMAYA HAZIR MIYIZ?
AK Parti’nin Kocaeli’de 12 ilçe ve Büyükşehir Belediyesini kazanacak adayları belirlediğini söyleyen İl Başkanı Şahin Talus ise, seçimin önemine dikkat çekti. 29 Mayıs 2023’te yerel seçim çalışmalarına başladıklarını hatırlatan Talus, 7 Ocak’ta büyükşehir, 3 Şubat’a ise ilçe belediye başkan adaylarımız açıklandı. Adaylarımızın tamamı ilçelerinde büyük bir coşku ile karşılandılar. 13 belediye başkanımız ile seçim sahasındayız. Herkesle sağlarımızı sıkı tutup koşturuyoruz. Tek hedefimiz 2019 seçimlerinde aldığımız oyların oranlarını artırmak. Şimdi İzmit’i geri almak için hazır mıyız?

DİĞER LAFLAR BOŞ
Biz teşkilatlarımıza güveniyoruz. Biz Cumhur İttifakı teşkilatlarına güvendik. 2019'da aldığımız oyu artıracağız ve İzmit’i alacağız. Bizim adaylarımız belli ve şimdi sandıkları patlatmaya hazır mıyız? İlçelerde bağımsız adaylar çıkıyor ve açıklamalarında biz Reisin yanındayız, AK Parti sevdalısıyız diyorlar. Seçimi kazandıklarında AK Parti’ye geçeceklerini söylüyorlar. AK Parti’nin adayları belli. Bizim adaylarımız 3 Şubat’a açıklandı. Diğer laflar boş laflardır. Bir olmamız, diri olmamız ve hep beraber olmamız gerekiyor” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑