Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır: 2. tur bizim eksikliğimiz özür dileriz

AK Parti’den bir kez daha Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. “Reisi beklemek” başlıklı paylaşımında Çakır, “28 Mayıs, bizden kaynaklanan eksikliktir. Özür diliyoruz” dedi.

17 Mayıs 2023 Saat: 15:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 602 kez okunmuştur

AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır: 2. tur bizim eksikliğimiz özür dileriz
AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır: 2. tur bizim eksikliğimiz özür dileriz

Milletvekili Sami Çakır’ın paylaşımı şöyle: “Bir seçim akşamı balkon konuşması için reisi beklemek. Seçimde birinci parti olarak çıkmasına rağmen, gerçek bir sevinç yumağı oluşturmadan, sevinemeden reisi beklemek.
Üzüntü ile sevinç arasında bir garipliğin kuşattığı duygularla çok farklı dünyaların içinizde pervane olduğunu söylemek bir hakikatin tercümesidir.
Bu anlamda çoğu zaman beklemek kelimesi ile anlaşamadığımı itiraf etmem gerekiyor.
Gençlik yıllarında Milli Selamet Partisi, sonrasında Refah Partisi ana kademedeki beraberliğimiz boyunca reisle ilgili bekleme hatıralarımın tuhaflığı ve tatlılığı zaman zaman üzülsek bile, sonunda iyi ki bekledik dedirtecek özellikteydi.
Onu Beyoğlu Belediye Başkanı olarak görecekken; son anda ne olduğu anlaşılamadan başkanlığı elinden giderken şahit olduğunuz süreçte beklemek.
Milletvekilliğini; tercihli sistemin alicenaplığına istinaden kaybederken, yanı başınızda yaşadıklarınıza şahit olarak beklemek.
Bir şiir okudu diye hapishane yolculuğuna çıktığında; sabırla, metanetle gittiği yeri Medrese-i Yusufiye bilerek salimen geri dönüşünü beklemek.
Çıktığı yeni yolculukta; ucuz ve basit bir kararla devre dışı bırakıldığında, muhtar bile olamaz denildiğinde; hakkın yerini bulması açısından sonucu ve siyaset arenasına dönüşünü beklemek.
Mitinglerdeki büyük buluşmalarda, kanlı darbe girişimi sonrasında suya hasret çöl gibi gözleri yolda beklemek.
14 Mayıs akşamı sonuçlanmayan ve bir tık eksik kalan desteği daha yüksek alabilmek için Cumhurbaşkanlığı için ikinci turun yapılacağı 28 Mayısı beklemek.
Eminim en son; oy verenin de, vermeyenin de, sevenin de, sevmeyenin de ve işin en ilginci dünyanın kilitlendiği balkon konuşmasını beklemek.
Onbeş günlük aradan sonra, bu bekleme reisle ilgili beklemenin
Ve beklentilerin güzelliğiyle buluşmak adına, hayırlısıyla ,suhuletle ve
sükunetle sonuçlanacaktır.
Olmamışsa, bizden kaynaklanan eksikliktir. Milletimizin tercihi başımız üstüne. Milletimizi beklettiğimiz için üzgünüz, özür diliyoruz.
Esbaba tevessül tevekküle mani değildir. Neyi eksik bıraktıysak gözden geçirerek, düzelterek gayret ederek son ana kadar bu süreci tamamlayarak inşallah.
Vesselam.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑