Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı istifa etti

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, görevinden istifa etti

23 Mart 2022 Saat: 03:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.243 kez okunmuştur

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı istifa etti
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı istifa etti

Yaklaşık iki yıldır AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Baki Özdemir, görevinden istifa etti. 30 yaşına girdiği için genel merkezden affını istediğini sosyal medya hesabından duyuran Baki Özdemir’in yerine kısa sürede yeni bir ismin geçmesi bekleniyor.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hareketine karınca misali hizmetkar olabilmek adına üniversite yıllarımda başlamış olduğum siyasi hayatımda üniversite teşkilat başkanlığı, üniversite başkanlığı, Kocaeli gençlik kolları il yönetim kurulu üyeliği, Kocaeli Gençlik Kolları AR-GE Başkanlığı, Kocaeli Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki işler Başkanlığı, Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği vazifelerinde bulundum. MKYK üyeliği yapmış olduğum süreçte Kocaeli Gençlik kollarımızın adaylık sürecinde 7 arkadaşımızın aday olmasına hep beraber şahitlik etmiştik.

Adaylık başvurumuzun olmamasına rağmen genel merkezimizin baskıları ve teşkilatımızın yoğun teveccühü neticesinde gönlümüzdeki dava aşkı bizleri Kocaelimize gençlik kolları başkanlığı vazifesiyle geri döndürdü. 24 Temmuz 2020 gibi böylesine önemli bir günden bugüne aldığımız bayrağı en üst noktaya taşıma gayretinde olduk. Rabbimiz bizlere binlerce gencin gönlüne girebilmeyi, yüzlerce hayırlı çalışmaya imza atabilmeyi nasip etti. Sayın Cumhurbaşkanımıza Kocaeli her zamanki yerinde dedirtebilmek maşallah Kocaeli dedirtebilmek tekrardan bizlere nasip oldu. Hayatımın en gururlu ve onurlu vazifesi olan Kocaeli gençlik kolları Başkanlığı vazifesinden 30. yaşımın ilk günü olan 22 Mart Salı günü genel merkezimizden affımı isteyerek görevime veda ediyorum.

Görevimizin başından sonuna kadar destek olan beraber çalıştığım, genel merkez gençlik kolları başkanımız Ahmet Büyükgümüş’e, Genel merkez gençlik kolları başkanı Eyüp Kadir İnan’a, İl başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Büyükakın’a, Milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il kadın kolları başkanımız ablamız Yasemin Özdemir’e, Kadın kolları teşkilatımıza ve her zamanki yerinde olan Kocaeli’nin ak gençlerine, ilçelerimizde onlara ağabeylik yapan Elif gibi dimdik duran ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, ailemden ayırmadığım il yöneticilerim ve mahalle başkanlarıma, aşk ile çalışan tüm genç kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑