Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Kandıra Teşkilatı, dur durak bilmiyor

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilatın tüm kademeleri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için dur durak bilmeden çalışıyor.

24 Mayıs 2023 Saat: 18:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.448 kez okunmuştur

AK Parti Kandıra Teşkilatı, dur durak bilmiyor
AK Parti Kandıra Teşkilatı, dur durak bilmiyor

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye genelinde yüzde 49,42 oy alan Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaeli’den en büyük desteği Kandıra verdi. Kandıra yüzde 64.15 oy oranı ile tüm ilçeleri geride bıraktı.

Kocaeli’den en büyük desteği veren Kandıra, Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan 22 bin 505, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 10 bin 537, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Ogan ise bin 792 oy almıştı.

KOCAELİ’NDE AK PARTİ'NİN YENİ KALESİ KANDIRA

14 Mayıs seçim sonuçlarına göre hem Cumhurbaşkanlığı’nda hem de milletvekilliğinde AK Parti’nin en çok oy aldığı ilçe olan Kandıra’da İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilatın tüm kademeleri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için gece gündüz demeden disiplinli ve özverili çalışmalarına devam ediyor.

KANDIRA EN YÜKSEK DESTEĞİ VERMEYE HAZIRLANIYOR

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Başkanı Murat Küçüktecer, Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı ve 28. Dönem milletvekili adayı Levent Gödek ve teşkilatların tüm kademeleri Cumhur İttifakı olarak ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a daha yüksek bir oy alarak yeniden en yüksek desteği vermeye hazırlanıyor.

AK PARTİ KANDIRA TEŞKİLATI DUR DURAK BİLMİYOR

14 Mayıs’ta oy kullanmayan seçmen ve 28 Mayıs’ta ilk defa oy kullanacak seçmenlere yoğunlaşan Ölmez ve ekibi, Kandıra’nın mahallelerini dur durak bilmeden karış karış dolaşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istiyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑