Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz oldu

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti’de başlayan Belediye Başkan aday adaylığı için istifaların ardından AK Parti Kandıra'nın yeni ilçe başkanı Ahmet Alper Tokgöz oldu

12 Eylül 2023 Saat: 16:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.807 kez okunmuştur

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz oldu
AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz oldu

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde  AK Parti Kandıra İlçe başkanı Erol Ölmez'in Belediye Başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığından istifa etmişti. AK Parti’de Ölmez ve 4 ilçe başkanının başkan adaylığı için istifa etmesinin ardından yeni ilçe başkanlarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

ŞAHİN TALUS DUYURDU
10 Eylül Pazar günü AK Parti Kandıra İlçe binasında temayül yoklaması yapıldı. Teşkilatlar geldi, oylarını kullandı, eğilimlerini gösterdi. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus da bugün açıklama yaparak yeni ilçe başkanlarının bugün (Salı) Ankara’da açıklanacağını duyurdu.

KANDIRA’DAN ÜÇ İSİM
Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Temayül yoklaması neticesinde AK Parti Kandıra’dan Ankara’ya gidecek isimler de dün itibarı ile belirlenmişti. Genel merkeze giderek teşkilat başkanı ve yöneticileriyle görüşecek isimler ise AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Alper Tokgöz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Ispartalıoğlu ve Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Çavuşoğlu’ndan oluşmuştu.

YENİ İLÇE BAŞKANI OLDU
Genel Merkeze ilçe başkanlığı için görüşmeye giden bu isimler arasında ilçe başkanlığı için en güçlü görülen isim ise Ahmet Alper Tokgöz olmuştu. İşte bu gelişmelerin ardından AK Parti Genel Merkezi, nihayet bugün ilçe başkan atamalarını duyurdu. Genel Merkezin yaptığı atamalara göre Ahmet Alper Tokgöz, AK Parti Kandıra Teşkilatı’nın yeni ilçe başkanı oldu.

5 İLÇE DE TAMAM
Yapılan ilçe başkanlığı atamalarını duyuran AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, şu ifadeleri kullandı: “Geniş istişarelerimiz, temayül yoklamamız ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in başkanlığında gerçekleşen mülakatımızın ardından Kandıra İlçe Başkanımız Ahmet Alper Tokgöz, İzmit İlçe Başkanımız Halil Güngör Dokuzlar, Gölcük İlçe Başkanımız Kemal Yavuz, Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar ve Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede olmuştur.

Önceki dönem ilçe başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ediyor, yeni İlçe Başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑