Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Turan’dan MHP’ye ziyaret

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan’ın teşkilat ziyaretinden sonraki ilk durağı MHP Kandıra İlçe Teşkilatı oldu.

16 Ocak 2019 Saat: 11:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.353 kez okunmuştur

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Turan’dan MHP’ye ziyaret
AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Turan’dan MHP’ye ziyaret

Kandıra Belediye Başkan Adaylığı ilan edilmesinin ardından ilçedeki ziyaretlerine başlayan Adnan Turan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli’nde Cumhur İttifakı’na devam kararı alan Milliyetçi Hareket Partisi’ne de nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram ile birlikte MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Turan’ı, MHP İl Başkan Yardımcısı Selman Cici, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk ve ilçe yöneticileri karşıladı.

“CUMHUR İTTİFAKININ ADAYIYIM”

Ziyarette konuşan Adnan Turan, “Biz AK Parti’nin adayı olduğumuz kadar Cumhur ittifakının da adayıyız. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa seçim atmosferinde hizmet etmeye, fikir üretmeye, yol yürümeye her beraber çalışacağız. Eksiklerimizde istişareler edeceğiz. Yukarıdaki birlikteliği bizim burada daha güçlü bir şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Bu ülkenin nerelerden nerelere geldiğini hep birlikte yaşadık. İnşallah 31 Mart’ta en yüksek oyu sizlerin desteğiyle alıp Cumhurbaşkanımızın yüzde 60 talimatının daha üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Desteğinizi esirgemeyeceğinizden şüphemiz yok” dedi.

“BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur ise ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, “Öncelikle göreviniz hayırlı olsun. Çıktığınız bu kutlu ve zor yolda Allah yardımcınız olsun. Büyüklerimiz zaten bize yolu açtı. Bize düşen bu yolda birlik ve beraberlik içinde yürümek. Kandıra’yı daha iyi yerlere taşımak, hak ettiği yere getirmek için mücadele edeceğiz. Yolumuz açık olsun” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑