Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

AK Parti İl Başkanı Talus, seçim ekibini topladı

AK Parti’de ilçe adaylarının da açıklanması sonrası İl Başkanı Şahin Talus, adaylar ve ilçe başkanları ile bir toplantı yaptı

5 Şubat 2024 Saat: 23:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 476 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Talus, seçim ekibini topladı
AK Parti İl Başkanı Talus, seçim ekibini topladı

AK Parti’de haftalar önce açıklanan Büyükşehir Belediye Başkan adayının ardından ilçe belediye başkan adayları da geçtiğimiz hafta cumartesi günü açıklanmıştı. Ardından kamuoyuna tanıtılan adaylarla AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, ilk toplantısını yaptı. Seçime iki aydan da kısa bir süre kalırken yapılan bu toplantıya; AK Parti Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, ilçe teşkilat başkanları da katıldı.

‘ÇALIŞMALARI GÖZDEN GEÇİRDİK’
Toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: “Milletimiz için çok çalışmaya hazır, kararlıyız. Muhteşem bir coşku ve katılıma sahne olan ilçe belediyeleri aday tanıtım programından sonra vakit kaybetmeden bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkan adaylarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek seçim gününe kadarki bütün çalışmalarımızı bir kez daha gözden geçirdik. Türkiye Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir.” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑