Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Gençlik Kolları temayülde buluştu

AK Parti gençlerde kongre süreci başladı. Kandıra İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı ilçe binasında temayül yoklamasında bir araya geldi. İlk ilçe gençlik kolları kongresi ise 25 Ekim Pazar günü Körfez ilçeden yapılacak.

18 Ekim 2020 Saat: 22:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.930 kez okunmuştur

AK Parti Gençlik Kolları temayülde buluştu
AK Parti Gençlik Kolları temayülde buluştu

AK Gençlerde Kongre süreci temayül yoklamalarının yapılmasıyla birlikte başladı. AK Parti’nin ilçe kongreleri öncesi, yaş haddi nedeniyle aday olmayacak. 7 ilçe; Kandıra, İzmit, Başiskele, Kartepe, Gebze, Dilovası ve Darıca ilçe gençlik kolları başkanlığı için ilçe binalarında temayül yoklaması yapıldı. AK Parti İlçe Gençlik Kollarının temayül yoklamalarında ilçe yönetim kurul üyeleri ile mahalle başkanları oy kullandılar.

GENÇLERDE TEMAYÜL GÜNÜ

Kandıra, İzmit, Kartepe, Gebze, Darıca, Temayül yoklamaları; Başiskele ve Gebze ilçe binalarında 13.00, İzmit ve Dilovası ilçe binalarında 15.00, Kartepe ve Darıca ilçe binalarında 17.00’da başlayacak. Son olarak temayül Kandıra da 19.30'da ilçe binalarında temayül yoklamaları yapıldı.

111 KİŞİ OY KULLANDI

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan temayül yoklaması İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mehmet Ceren, il yöneticileri, ilçe gençlik kolları başkanı  Ömer Bayrakdar’dan oluşan kongre komisyon ekibinin gözetiminde gerçekleştirildi. 96 mahalle başkanı ve 15 ilçe yöneticisi temayül yoklamasında oy kullandı. Temayül sonuçları il başkanlığına teslim edilecek, il başkanlığı da önümüzdeki süreçte genel merkezden gelen bölge koordinatörü ve il koordinatörüne sonuçları iletecek. Yarından itibaren de ilçe başkan aday adayları partiye giderek başvurularını gerçekleştirmeye başlayacaklar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑