Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti dur durak bilmiyor

Bir haftadır milletvekillleriyle sahayı tarayan AK Parti, cumartesi günü de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr.Vedat Işıkhan ile “Kocaeli Şehir Buluşmaları” programını gerçekleştirdi.

7 Ağustos 2023 Saat: 09:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 611 kez okunmuştur

AK Parti dur durak bilmiyor
AK Parti dur durak bilmiyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr.Vedat Işıkhan, ‘ Kocaeli 2023 Şehir Buluşmaları’ programı için geldiği ilimizde İl Başkanlığında Basın Toplantısı yaptı, Ticaret Odası’nda iş dünyası ile bir araya geldi, düğünlere katıldı, esnaf dolaştı, vatandaşlarla görüştü, fabrikada işçilerle yemek yedi, partililerle bir araya geldi, gençleri dinledi. (+)40 derece sıcakta dolu dolu geçen programlar nedeniyle şehrimizden bir hayli memnun ayrılan Bakan Işıkhan, İl Başkanı Dr.Şahin Talus ve ekibine teşekkür etti.

EN SICAK GÜNDE, KESİNTİSİZ PROGRAM
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, hafta başında milletvekilleriyle ilçe programlarını başlatmıştı. İlçe ilçe esnaf ve işyeri ziyaretleri gerçekleştiren, vatandaşlarla bir araya gelen partililer, cumartesi günü de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr.Vedat Işıkhan’la “Kocaeli 2023 Şehir Buluşmaları” programı gerçekleştirdi. Kocaeli’de termometrelerin (+)40 dereceyi gösterdiği, yazın en sıcak günlerinden biri olarak kayıtlara geçtiği cumartesi günü yapılan programda adeta yok yoktu.

İŞÇİLERLE YEMEK
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından belirlenen program Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ziyaretleriyle başladı. Bakan Işıkhan daha sonra İl Başkanı Dr.Şahin Talus’un ev sahipliğinde, il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında yerel ve ulusal basın temsilcilerine açıklamalarda bulunarak, soruları yanıtladı. Bakan Işıkhan, buradan Arslanbey OSB’de bulunan Kolsan ve Uzer Makina fabrikalarına giderek, işçilerle yemekhanede birlikte yemek yedi. Işıkhan daha sonra Kocaeli Ticaret Odası’nda iş insanlarıyla buluştu.

ÇARŞIDA ESNAF ZİYARETİ
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Kocaeli Sanayi Odası Başkamı Ayhan Zeytinoğlu’nun da yer aldığı bu program sonrası Bakan Işıkhan, İzmit’te esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla buluştu. Seka Park’ta düğünlere de katılan Işıkhan, akşam da teşkilatlarla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli’de geçmiş dönem il başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri ve yöneticilerden oluşan istişare kurulu ile Seka Deniz Restoran’da bir araya gelen Bakan Işıkhan’ın programına ilgi bir hayli yoğundu.

GENÇLERLE BULUŞMA
Işıkhan, son programında ise İl Gençlik Kolları’nın “Gençler tecrübe ile buluşuyor” programı kapsamında, gençlerle bir araya geldi. Dolu dolu geçen program sonunda AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’a teşekkür eden Bakan Işıkhan’a, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın da gün boyu eşlik etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑