Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti’den il başkanı yoklamasına büyük katılım

Yeni il başkanı ismi için üyelerin fikrinin alındığı temayül yoklamasına AK Parti yöneticilerinden ciddi katılım yapıldı. 530 üyenin oy attığı yoklamaya katılım yüzde 93 seviyesine çıktı

1 Şubat 2023 Saat: 02:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 613 kez okunmuştur

AK Parti’den il başkanı yoklamasına büyük katılım
AK Parti’den il başkanı yoklamasına büyük katılım

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, yeni il başkanının kim olacağıyla ilgili önceki gün temayül yoklaması yapmıştı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Mehmet Ellibeş’in yerine, yeni il başkanı ismi üzerinde partililerin fikrini almak için yapılan ve parti il başkanlığı binasında gerçekleşen oylamaya 12 ilçe teşkilatından parti yöneticileri katılmıştı. 571 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu yoklamada 530 üyenin oy kullandığı öğrenildi. Böylece yeni il başkanı ismi üzerinde yapılan temayül yoklamasına katılım yüzde 93 seviyesinde gerçekleşti. Söz konusu oylama 17.00’a kadar sürdü.

GEÇ SAATLERE KADAR TOPLANTI
Alınan bilgilere göre oylamada hangi ismin çıkacağı üzerine, aralarında eski il yöneticileri ve eski başkanların da bulunduğu üyeler gece geç saatlere kadar yüz yüze görüşmeler yaptı. Çok geniş kapsamlı ve en küçük detayların dahi not alındığı bir yoklamanın yapıldığı bildirilirken İl Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile heyet üyeleriyle görüşme talebinde bulunan herkese randevu verildiği kaydedildi. Kaynarca ve heyet, AK Parti İl Başkan Vekili Dr. Şahin Talus ve yönetim kurulu ile bir görüşme de yaptı. Partinin çeşitli kollarında görev yapan yönetici üyelerin en fazla üç isim yazdıkları pusulaların atıldığı sandıklar, Ankara Genel Merkez’e gönderilmişti. Genel Merkez’in yeni il başkanı olarak kimi atayacağı ise merak konusu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑