Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti’de temayül takvimi belli oluyor

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı için istifa eden 6 ilçe başkanının yerine atanacak yeni isimler için temayül yoklaması takvimi bu hafta netleşecek. İl Başkanı Şahin Talus’un takvimi açıklaması ve çalışmaları hızlandırması bekleniyor.

5 Eylül 2023 Saat: 06:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 893 kez okunmuştur

AK Parti’de temayül takvimi belli oluyor
AK Parti’de temayül takvimi belli oluyor

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları kapsamında istifa eden 6 ilçe başkanının yerine atanması beklenen yeni başkanlar için süreç başladı. Süreci titizlikle yürütmek için İl Başkanı Şahin Talus’un temayül yoklamalarının yapılacağı tarihleri bu hafta açıklaması bekleniyor. Temayül yoklamalarından önce İl Başkanı Şahin Talus, ilçe başkanlığı için aday olan isimlerle tek tek görüşecek. Görüşmenin ardından temayül yoklaması yapılacak ve genel merkezin davet edeceği isimler Talus ile birlikte Ankara’ya gidecek.

6 İSİM İSTİFA ETTİ
AK Parti’de 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmak için İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, 31 Ağustos Perşembe günü istifalarını İl Başkanı Şahin Talus’a teslim etmişti. Boşalan görevlere ilçelerin siyasi ve hukuki işler başkanları, yeni ilçe başkanı atanana kadar vekalet etmeye başladı. Diğer yandan yeni ilçe başkanlarının hızla atanması için de çalışmalar başladı.

TEŞKİLATLARLA GÖRÜŞELECEK
İl Başkanı Şahin Talus’un bu hafta içinde temayül yoklamalarının gerçekleşeceği takvimi açıklaması düşünülüyor. Böylece Talus, kısa süre içinde 6 ilçede temayül yoklamasını yaparak teşkilatların ilçe başkanı aday olan isimlerle ilgili partililerin eğilimlerini analiz edecek. Aynı zamanda ilçelerdeki parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanı ve meclis üyeleri ile de görüşme yapılacak ve bu görüşmeler doğrultusunda Ankara’daki genel merkez, öne çıkan isimleri görüşmeye davet edecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑