Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti’de ikinci temayül Ankara’da yapıldı

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı sürecinin bitmesinin ardından yapılan temayül yoklamasının ardından ikinci temayül yoklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile yapılan toplantıda gerçekleşti.

20 Aralık 2023 Saat: 22:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 695 kez okunmuştur

AK Parti’de ikinci temayül Ankara’da yapıldı
AK Parti’de ikinci temayül Ankara’da yapıldı

AK Parti 30 Büyükşehir Belediyesi’nde seçimleri almak için 2024 yerel seçimlerine çok sıkı hazırlanıyor. Daha önceki seçimlerde sadece İstanbul ve Ankara için yapılan istişare toplantıları bu kez diğer büyükşehir belediyeleri de eklendi. Bugün Ankara’ya giden ve akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantıya giren Kocaeli teşkilatları ile temayül yoklaması yapıldı ve teşkilatlar çalışmalarla ilgili Erdoğan ile görüş alışverişinde bulundu.

TEK TEK GÖRÜŞLERİNİ ALDI
Kocaeli Milletvekilleri, MKYK üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İl Başkanı, 11 ilçe belediye başkanı, 12 ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katıldığı toplantıdan önce milletvekilleri, MKYK üyeleri, il başkanı, 12 ilçenin başkanı, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları tek tek ilçeler için temayül yoklamasında oy kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÖRÜŞLERİNİ ALDI
Oy kullanımının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile toplantıya giren teşkilat üyeleri saat 22.00’de toplantıdan çıktı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il başkanı, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının görüşlerini aldığı, seçim ile ilgili beklentilerini dile getirdiği, çalışmalar hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑