Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti’de geniş çaplı koordinasyon toplantısı: 'Gücümüz uyumdan geliyor'

AK Parti Kocaeli'de bugün geniş çaplı koordinasyon toplantısı gerçekleşti. Genel Merkez İl Koordinatörü Hikmet Ayar ve Başkan Büyükakın’ın da hazır bulunduğu toplantıyla ilgili konuşan İl Başkan Ellibeş ve bütün kademeleriy

18 Mart 2021 Saat: 22:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.716 kez okunmuştur

AK Parti’de geniş çaplı koordinasyon toplantısı: 'Gücümüz uyumdan geliyor'
AK Parti’de geniş çaplı koordinasyon toplantısı: 'Gücümüz uyumdan geliyor'

AK Parti Kocaeli’de bugün geniş çaplı koordinasyon toplantısı gerçekleşti. Genel Merkez İl Koordinatörü Hikmet Ayar ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın da hazır bulunduğu toplantıyla ilgili konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, millete hizmet noktasında AK Parti’nin bütün kademeleriyle uyum içinde çalıştığına dikkat çekti.

İzmit Fuar içinde bulunan Dr.Şefik Postalcıoğlu Konfernas Salonu’ndaki toplantıda İl Yönetim Kurulu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları da yer aldı.

AK Parti Genel Merkez 7.Olağan Büyük Kongresi’nin de görüşüldüğü toplantıyla ilgili konuşan Başkan Ellibeş, “İl Koordinatörümüz Hikmet Ayar ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın katılımıyla yönetim kurulu, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik. 24 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek 7. Olağan Büyük Kongre’miz başta olmak üzere şehrimiz ve ülkemizle ilgili gündem konularını konuştuk. AK Parti çok büyük bir aile. Bu ailenin birlikte, uyum içinde olması milletimize hizmet noktasında gücümüzü artırıyor” dedi. Başkan Ellibeş, benzer bir toplantıyı yaklaşan Ramazan Ayı öncesi de gerçekleştireceklerini kaydetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑