Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti’de adayların açıklanacağı tarih belli oldu!

Belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihi duyuran AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Aralık ayının üçüncü haftası Büyükşehir Belediyesi adayları açıklanacak, ilçe adaylarımız da Ocak ayında açıklanacak.” dedi.

13 Aralık 2023 Saat: 13:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.318 kez okunmuştur

AK Parti’de adayların açıklanacağı tarih belli oldu!
AK Parti’de adayların açıklanacağı tarih belli oldu!

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, il binasında düzenlediği basın toplantısıyla yerel seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Talus, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının açıklanacağı tarihi duyurdu.

HASAN BİTMEZ VE HAKEM MELER
Ankaragücü maçında hakeme yapılan saldırıyı kınayan ve Milletvekili Hasan Bitmez’in durumundan yaşadığı üzüntüyü dile getiren Talus, “Hakemimiz Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kocaeli Milletvekilli Hasan Bitmez için de çok üzgünüm, süreci takip ediyorum. Akşam İl Başkanı Zafer beyle de görüştüm, acil şifalar diliyorum.” şeklinde konuştu.

‘MHP’NİN KARARINA SAYGI DUYARIZ’
Saffet Sancaklı’nın istifası ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Talus, “Hem Kocaeli’de hem Türkiye’de MHP ile çok uyumluyuz. Cumhur İttifakımız çok uyumlu. MHP Genel Merkezinin aldığı bir karardır, buna saygı duyarız” ifadelerini kullandı.

‘İNSANLIĞA GÜÇ KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Gazze’ye yapılan saldırıları kınayan Talus, “Aday adaylarımızın tüm Türkiye’de başvuru ücretlerini Gazze’ye yardım olarak gönderdik. İnsani yardımsa insani yardım. Gönüllü kuruluşlarımızla hafta sonu eylemdeydik, insanlık cephesinde durmaya devam edeceğiz. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak insanlık mücadelesine güç katmak amacıyla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

‘13’TE 13 YAPACAĞIZ’
Seçimlerde tüm belediyeleri alacaklarını yineleyen Talus, “Yerel seçimlerde 13’te 13 yapacağız. AK Partimizin aday adayları ve temayül yoklaması teşkilatın heyecanlı olduğunun göstergesi. Kocaeli’de yüzde 95 oranında katılım oldu.” dedi.

‘KİMSE KENDİNİ PARLATMAK İÇİN BİZE KARA ÇALMASIN’
Adayların açıklanacağı tarihi de duyuran Talus, “Aralık ayının üçüncü haftası Büyükşehir Belediyesi adayları açıklanacak, ilçe adayları da Ocak ayında açıklanacak. Diğer partilerin hangi süreçleri takip ettiklerini bilmiyorum. Tutarlılıkları veya çelişkileri ile ilgilenmiyorum. Lütfen kimse kendini parlatmak için ışığımıza kara çalmasın. Işıktan kastımız vaatlerimizdir.” diyerek sözlerini noktaladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑