Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti aday açıklaması SEKA Park’ta yapılacak

AK Parti, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçiminde aday adayı olan 151 isim arasında belirlenecek ‘14 kişilik aday listesi’ bugün (pazar) açıklanacak. Listeler, saat 17.00’da Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildikten sonra Kocaeli kamuoyuna açıkl

9 Nisan 2023 Saat: 06:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 623 kez okunmuştur

AK Parti aday açıklaması SEKA Park’ta yapılacak
AK Parti aday açıklaması SEKA Park’ta yapılacak

AK Parti’de heyecan dorukta. Kocaeli’nden milletvekili aday adayı olan 151 isim arasında belirlenecek 14 kişilik aday listesi bugün (pazar) saat 17.00’dan sonra açıklanacak. AK Parti Kocaeli Teşkilatı her genel seçim öncesinde aday listesini açıklarken, tüm aday adayları bir araya topluyordu. Daha önceki aday listesi açıklanırken aday adayları Başiskele’deki Soğuksu Tesislerinde bir araya geliyordu. Bu seferki aday açıklama programı İzmit SEKA Park alanı içerisinde bulunan İzmit SEKA Bahçe Salonu’nunda (Kongre Merkezi Karşısı) saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

151 ADAY ADAYI KATILACAK
SEKA Park alanı içinde bulunan İzmit SEKA Bahçe Salonu’nunda gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Aday Açıklama Programı'na 151 milletvekili aday adayı katılacak. Salonda dev bir ekran kurulacak ve aday açıklaması bu ekrandan yapılacak. Programa il başkanı Dr. Şahin Talus, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, il yöneticileri, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları da katılacak. Aday listesi açıklandığında listeye giremeyen aday adayları listeye girenlerle kucaklaşacak, birlik fotoğrafı verilecek. Adaylar açıklandığında il başkanı Şahin Talus, bir konuşma yapacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑