Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Gençler teşekkür turunda

Ak Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetimi, Kandıra’nın mahallelerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirerek, köy kahvehanelerine parti saatini hediye etti.

19 Aralık 2015 Saat: 00:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.868 kez okunmuştur

AK Gençler teşekkür turunda
AK Gençler teşekkür turunda

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, seçim döneminde program yaptıkları tüm mekan ve kahvelere AK Parti saati takdim ederek teşekkür ziyaretlerine başladı. Kandıra İlçe Başkanlığı tarafından SKM programı kapsamında seçim dönemi boyunca ziyaret edilen tüm kahvelere giderek teşekkür edip saat takdim edecek olan Ak Partili gençler ilk olarak Esentepe, Lokmanlı, Balcı, İncecik, Bozburun, Karlı ve Pelitpınarı mahallelerine giderek teşekkür ziyaretlerine başladı.

MİLLETE HİZMET YOLUNDA HEP SAHADA OLACAĞIZ

Gittikleri kahvelere saat takdim eden Başkan Ölmez, “Bizlere destek veren milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Millete hizmet yolunda sahada olup üzerimize düşeni yapacağız. Bu sayede tüm köyleri gezip teşekkür ziyaretinde bulunacağız. Milletimizin talepleri varsa onları dinleyeceğiz. Biz sadece seçim zamanı değil her zaman milletimizin yanındayız” şeklinde konuştu.  Bu ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar gençlere teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑