Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Ahmet Sert Trabzon’a çalışmaya gitmiş

Kandıra Yusufça Köyü’nde tek başına yaşayan Ahmet Sert, 20 günden beri Akut ve Jandarma tarafından Kandıra ve çevresinde aranıyordu. Sert, meğer Trabzon’a çalışmaya gitmiş.

2 Nisan 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.929 kez okunmuştur

Ahmet Sert Trabzon’a çalışmaya gitmiş
Ahmet Sert Trabzon’a çalışmaya gitmiş
Kandıra Yusufça Köyü’nde anne ve babasını yıllar önce kaybeden Ahmet Sert tek başına yaşam mücadelesi veriyordu. Sert, 20 gün önce köyünden sessiz sedasız kaybolmuştu. Yakınları polis ve jandarmadan yardım istemişti. Köy çevresinde akut ve köylüler günlerce aramadık alan bırakmadı. Ahmet Sert önceki gün Yusufça köy sapağına kimliği belirsiz kişiler tarafından bırakıldı. Ahmet Sert’in top sakal bırakması sivri burunlu ayakkabı giyinmesi görenleri şaşırttı. 59 yaşında olan Ahmet Sert olayı şöyle anlattı; “Kandıra sanayisinden bir tanıdığım beni Trabzon’a çalışmaya gönderdi. Orada 2 hafta çalıştıktan sonra köyüme tekrar o kişiler tarafından bırakıldım. İşim olmadığından günlük işler yaparak geçimimi sağlıyorum. Kandıra’ya geldiğimde yakın çevrem günlerce beni aradıklarını söylediler. Bende yalnız yaşamımı sürdürdüğümden cep telefonum bulunmadığından hiç kimseye Trabzon’a çalışmaya gittiğimi bildiremedim.”
Ahmet Sert yakınları tarafından alınarak Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. İfadesi alındıktan sonra Kandıra Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolü yapıldı. Ardından berbere giderek traş oldu. Kandıra’da çok sayıda vatandaşın günlük işlerini yapan Ahmet Sert, ilçemiz tarafından çok sevilen biri. Sert’in bulunması sevenlerine duygu dolu anlar yaşattı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑