Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Ağaç budarken canından oldu

Kandıra Kocakaymaz Köyü'nde, kavak ağaçlarını budamak isteyen 55 yaşındaki İsmail Adaş, dengesini kaybederek düştü. Adaş ölürken, olaya şahit olan ailesi ve yakınlar...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.609 kez okunmuştur

Ağaç budarken canından oldu
Ağaç budarken canından oldu

Kandıra Kocakaymaz Köyü'nde, kavak ağaçlarını budamak isteyen 55 yaşındaki İsmail Adaş, dengesini kaybederek düştü. Adaş ölürken, olaya şahit olan ailesi ve yakınları büyük bir şok geçirdi

            

KANDIRA önceki akşam üzücü bir haberle sarsıldı. Kocakaymaz Köyü'nde çiftçilik ile uğraşan, 55 yaşındaki İsmail Adaş, dün tarlasının kenarında bulunan kavak ağaçlarını budamaka isterken, yere düşerek yaşamını yitirdi. Evli ve 16 ile 23 yaşları arasında 4 çocuk sahibi olan Adaş'ın ölümüne şahit olan ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

               

Dengesini Kaybetti

İsmail Adaş, köyünden 2 kilometre uzaklıkta, Karacağır mevkiinde bulunan tarlasının başındaki kavak ağaçlarını budamak istedi. Eşi Emine Adaş ve kızı Ayten ile Reyhan’ın yanında bulunduğu sırada tahta bir merdiven ile ağaca çıkan Adaş, bir anda dengesini yitirerek, toprak zemine düştü. O sırada, yan tarlada bulunan Aydın Acar, komşusunun düştüğünü görerek, hemen olay yerine koştu. İsmail Adaş'ın nabzının attığını gören komşusu Acar, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak İsmail Adaş, ambulans gelinceye kadar yaşamını yitirdi. Kardeşlerinin ölüm haberini alan Şükrü ve Sezgin Adaş'ın yanı sıra komşuları da hemen olay yerine gitti.

                                     

Dün Defnedildi

İlknur (23), Ayten(19), Reyhan(17) ve Fatih(16) isimli 4 çocuk sahibi olan Adaş'ın cenazesi jandarmanın ve savcılığın incelemesinin ardından yakınlarına teslim edildi. İsmail Adaş’ın cenazesi, Kocakaymaz Köyü'nde kılınan öğle nazmının ardından, köy mezarlığında toprağa verildi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑