Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

ADD Kandıra, Çanakkele Şehitlerini Andı

Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şubesi, Çanakkele Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümünde Çanakkele şehitlerini anma etkinliği düzenledi.

16 Mart 2023 Saat: 18:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.570 kez okunmuştur

ADD Kandıra, Çanakkele Şehitlerini Andı
ADD Kandıra, Çanakkele Şehitlerini Andı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kandıra Şubesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle Namazgah Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. Etkinliğe Kandıra Askerlik Şube Başkanı Barış Bektaş, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İyi Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, Kandıra eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin, şube üyelerinden emekli Tuğgeneral Ümit Yılmaz, şehit aileleri ve yakınları, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şube Başkanı Zeliha Yalçıntuğ, “Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şubesi olarak Çanakkale Deniz Zaferimiz’in 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Paşa olmak üzere Boğaz Savunmasının ve kara savaşlarının şehit ve gazilerini minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. “Bu toprakta canlarını verdikten sonra artık bizim evlâtlarımız olan” uzak diyarların çocuklarını kahrolası çıkarları için ölüme gönderen acımasız emperyalistlere de bir kez daha hatırlatıyoruz; Çanakkale Geçilmez!” açıklamalarında bulundu.

ÇANAKKELE YEMEK MENÜSÜ İKRAM EDİLDİ
Programda emekli Tuğgeneral Ümit Yılmaz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Kandıra’da görev yapan öğretmenler Caner Şahin ve Caner Akyürek tarafından sunulan müzik dinletisinin ardından öğrenciler Gamze Alisa Akşit, Ceylin Ersöz ve Ömer Arslan tarafından şiirler okundu. Program sonunda Çanakkele yemek menüsü yağlı buğday çorbası ve üzüm hoşafı katılanlara ikram edildi ve gecede emeği geçenlere Başkan Yalçıntuğ tarafından çiçek takdim edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑