Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

ADD Başkanı Bozkurt, Kandıra’da

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı M. Hüsnü Bozkurt, ADD Kandıra Şubesi’ni ziyaret etti.

30 Temmuz 2022 Saat: 06:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.122 kez okunmuştur

ADD Başkanı Bozkurt, Kandıra’da
ADD Başkanı Bozkurt, Kandıra’da
Sedef Alkandurur
Editör
Sedef Alkandurur

Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şubesi tarafından organize edilen gençlik konseri için Kandıra’ya gelen Bozkurt, program öncesi dernek binasında üyeler ile bir araya geldi. Bozkurt burada yaptığı konuşmasında derneğin hazırladığı “23 Nisan Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Manifestosu” ile ilgili konuşarak “Seçimler geliyor, kimi destekleyeceksiniz diye soruyorlar. Bu manifestoya kim uyacaksa onu destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“ASIL GÖREVİMİZ TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ KURTARMAKTIR”

Sözlerini sürdüren Bozkurt, “Türkiye’nin her yerini dolaşıyorum. Gördüğüm şey şudur; Türk Milleti, Atatürk’e, onun ilke ve inkılâplarına, onun kurduğu Cumhuriyet’e, onun yaşadığı süreçte ülkeye kattıklarına hayrandır, ondan asla vazgeçmez. Elbette biz Atatürkçü Düşünce Derneği olarak ulusal bayramlarda anıtlara çelenk koyup, kermesler yapıp, çocuklarımıza burs vereceğiz ama asıl görevimiz Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Çünkü Türk İstiklal ve Cumhuriyeti tehdit altındadır. Lozan’a ‘hezimet’ diyen ‘bir imzayla montröden çıkarım’ diyen bir kafanın eline düşmüşse bu ülke o zaman biz Atatürkçü Düşünce Derneği olarak 59 bin üyemiz, 340 şubemiz, 45 temsilciliğimiz ve en az 60 milyon Atatürk sevgisiyle dolup taşanların adına mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

 

KANDIRA BEZİ HEDİYE ETTİ

Daha sonra söz alan Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Temsilcisi Zeliha Yalçıntuğ ise, “Atatürk devrimleri ışığında durmadan yürüyeceğimize, bu düşünceye sahip çıkacağımıza söz veriyoruz” diyerek Bozkurt’a günün anısına Kandıra bezi hediye etti. Kandıra ilçesinde programlarını sürdürecek olan Bozkurt, bu akşam saat 19:00’da Sarısu Gençlik Kampında gerçekleşecek gençlik konserine katılım sağlayacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑