Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Adalet Büro-Sen, adliyede örgütleniyor

Adalet Büro-Sen, Kocaeli Adliyesi’ndeki örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. 125 üye rakamına olaşan sendika yöneticileri, yargı çalışanlarının üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi.

20 Ocak 2015 Saat: 18:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.443 kez okunmuştur

Adalet Büro-Sen, adliyede örgütleniyor
Adalet Büro-Sen, adliyede örgütleniyor
2009 yılında yargı çalışanlarını tek çatı altında toplama hedefiyle kurulan Adalet Büro-Sen, Kocaeli Adliyesi’nde de faaliyetlerine aktif şekilde başladı. Yaptığı çalışmaların ardından bir hafta içinde Kocaeli Adliyesi’nde 125 kişiyi bünyesine katan sendikaya kattı. Adalet Büro-Sen’e olan katılımların önümüzdeki dönemde de sürmesi bekleniyor. BAKANLIĞA TEPKİ Sendika yetkilileri yargı çalışanlarının üvey evlat muamelesi gördüğünü, özlük ve mali haklarında geciken iyileştirmelerin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi. Kamu çalışanları arasında en ağır iş yükünü adliye çalışanlarının taşıdığını belirten sendika yöneticileri, Adalet Bakanlığı nezdinde yargı çalışanlarının üvey evlat muamelesi gördüğünü, bakanlığın hakim ve savcı bakanlığı olmaktan öteye gidemediğini belirtti.
KANDIRA’YA ZİYARET Öte yandan genel merkez tarafından yetkilendirilen Adalet Büro-Sen Kocaeli Şube yöneticileri, ilk ziyaretini ise Kandıra Adliyesi’ne gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette personelin tamamına yakınının Adalet Büro Sen'e katıldığını belirten yetkililer, en kısa sürede diğer ilçelerdeki adliyelerde de örgütlenme çalışmalarına başlanacağını dile getirdiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑