Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

46 operasyonda, 15 tutuklama

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, son bir haftada uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen 46 operasyonda 80 şüpheli hakkında işlem adli işlem yapıldığı ve bu şüphelilerden 15’inin tutuklandığı öğrenildi.

23 Mart 2022 Saat: 03:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.613 kez okunmuştur

46 operasyonda, 15 tutuklama
46 operasyonda, 15 tutuklama

Kocaeli Valiliği tarafından son bir haftada uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarları ile operasyon sayısı ve işlem yapılan şüpheli sayıları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunuldu.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 14-20 Mart tarihleri arasında Kocaeli genelinde yapılan 42 ayrı operasyonda toplam 71 kişiye işlem başlatılırken, şüphelilerden 15’inin tutuklandığı belirtildi.

Emniyet tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 288 gram Esrar,128 gram Bonzai, 152 gram Metamfetamin, 6 Ecstasy, 44 sentetik hap, 2 gram Eroin 3 kök Kenevir ile birlikte suçta elde edildiği değerlendirilen 740 TL para, 5 hassas terazi, 4 tabanca ve 21 fişek ele geçirildiği
İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan 4 ayrı operasyonda ise 5 gram Esrar, 2 gram Metamfetamin ele geçirildiği belirtildi. Jandarmanın operasyonlarında gözaltına alınan 9 kişinin ise alınan ifadeleri sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldıkları ifade edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑