Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

4 gün önce evlenen Fatma, Kandıra'da boğuldu

Kandıra'da 4 gün önce dalgalara kapılan Taşdemir çiftini kurtarmak isteyen damadın eniştesi Mithat Acar (44) dalgalara kapıldı. Denizden çıkarılan 3 kişiden Mithat Acar olay yerinde, Fatma Taşdemir ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

2 Eylül 2022 Saat: 09:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.988 kez okunmuştur

4 gün önce evlenen Fatma, Kandırada boğuldu
4 gün önce evlenen Fatma, Kandıra'da boğuldu

Olay Çarşamba günü saat 14.45 sıralarında Kandıra Babalı sahilinde meydana geldi. 

Sakarya'da geçen pazar günü evlenen Fatma ile Enes Taşdemir ve Enes Taşdemir'in ablası ile eniştesi Mithat Acar, Çarşamba günü, Kandıra Babalı sahiline geldi. Kandıra Kaymakamlığı'nca denize girmek Çarşamba günü yasaklanmıştı.

Fatma Taşdemir, girdiği denizde dalgalara kapıldı. Eşini kurtarmaya çalışan Enes Taşdemir de dalgalara kapıldı. Ardından Mithat Acar da Taşdemir çiftini kurtarmak için denize girip dalgalara kapıldı.

Sahildeki sörf okulu öğrencileri, 3 kişiyi görüp denize girdi. Sahile çıkarılan Taşdemir çifti ve Mithat Acar'a, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundu. Tüm müdahalelere rağmen Acar kurtarılamazken, hayati tehlikesi olan Fatma Taşdemir İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne, hayati tehlikesi bulunmayan Enes Taşdemir ise Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fatma Taşdemir de yapılan tüm müdahalelere rağmen dün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Mithat Acar'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Muş'un Malazgirt ilçesine götürüldü. Fatma Taşdemir'in ise Trabzon'da toprağa verileceği öğrenildi.

Yaşamını yitiren Fatma Taşdemir’in cenazesi otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi’nin morguna getirildi. Burada tamamlanan otopsi işleminin ardından Fatma Taşdemir’in cenazesi toprağa verilmek üzere Sakarya'ya götürüldü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑