Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

3 yıl sonra gelen plaket

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden 2009 yılında emekli olan Celal Şahin’e plaketi 3 yıl sonra verildi

2 Ocak 2013 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.400 kez okunmuştur

3 yıl sonra gelen plaket
3 yıl sonra gelen plaket
Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 19 yıl görev yapan başarılı polis memurlarından Celal Şahin, 28 yıllık çalışma yaşamının ardından emekli olmuştu. 2009’da emekli olan Şahin, Kandıra’ya yerleşti. Emniyet teşkilatına 28 yıl emek veren başarılı polise emekli olduğunda bir gece düzenlenmişti. Yıllarca görev yapmasına rağmen bir plaket verilmemesi Şahin’i derinden üzmüştü. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan meslektaşları, 3 yıl sonra Şahin’e plaket töreni düzenledi.
YILLARINI VERDİ Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Yücel Başar, 3 yıl önce emekli olan Celal Şahin’in plaketini 19 yıl çalıştığı kurumda tüm meslektaşlarının katılımıyla takdim etti. Başar, “Emekli olan Celal Şahin’e 3 yıl sonra plaketini vermek bana nasip oldu. Celal Şahin, emekli olsa da bir polis memurudur. Hepimiz bir gün emekli olacağız fakat bu mesleğe yıllarımızı verdiğimizden hep polis olarak son nefesimize kadar onurlu mesleğimizle yaşayacağız. Allah hepimize hayırlısıyla emekli olmayı nasip etsin. Celal Şahin bu plakete baktıkça mesleğini ve bizleri hatırlasın” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ Celal Şahin’in 3 yılın ardından plaket alması, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Şahin, “Emniyet müdürümüz Yücel Başar’a ve meslektaşlarıma, böyle bir plaketi bana uygun gördükleri için çok teşekkür ederim. Bu plakete baktıkça mesleğimi ve sizi hep hatırlayacağım. Allah hepinize hayırlısıyla emekli olmayı nasip etsin. Bana çok büyük bir sürpriz yaşattınız. Demek meslektaşlarım ve sizler beni unutmamışsınız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑