Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

3 yaşındaki Berat havuzda boğuldu

Kandıra Kerpe’de bulunan bir sitede güvenlik görevlisi ve bahçıvan olarak çalışan Çubuk ailesinin 3 yaşındaki çocukları Berat Çubuk, sitenin yüzme havuzuna düşerek yaşamını yitirdi.

19 Ekim 2012 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.678 kez okunmuştur

3 yaşındaki Berat havuzda boğuldu
3 yaşındaki Berat havuzda boğuldu
Kandıra Kerpe’de meydana gelen olayda 3 yaşındaki Berat Çubuk, oyun oynarken düştüğü yüzme havuzda boğularak can verdi. Alınan bilgiye göre baba Erdal Çubuk, yaklaşık bir hafta önce Kerpe’de bulunan bir sitede güvenlik görevlisi ve bahçıvan olarak işe başladı. Erdal Çubuk, eşi Canan Çubuk ve 3 çocuğuyla birlikte siteye taşınarak burada yaşamaya başladı. Havuz başında oynuyordu Önceki gün saat 14.00 sularında ailenin en küçük bireyi olan 3 yaşındaki Berat Çubuk, evin önünde oyun oynamak için dışarıya çıktı. Bu sırada baba Erdal Çubuk dışarıda işleriyle uğraşırken anne ise evin işerini yapıyordu. Site sakinlerini kullandığı yüzme havuzu kenarında oyun oynayan Berat Çubuk, iddiaya göre dengesini kaybederek 1 metre 45 santim derinliğindeki havuza düştü.
Babası buldu Bir süre sonra baba Erdal Çubuk, havuzda bir elbise olduğunu zannederek havuz başına gitti. Oğlunu suda hareketsiz gören talihsiz baba hemen oğluna suni teneffüs yaparak durumu 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Berat Çubuk’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Bunun üzerine Çubuk ailesi gözyaşlarına boğuldu. Toprağa verildi Berat Çubuk’un cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edilen Berat Çubuk’un cenazesi dün Kefken Camii’nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kefken Mezarlığı’nda toprağa verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑