Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

2B talanına suç duyurusu

Nurettin, Naim ve Nail Önür isimli vatandaşlar, Kandıra Yağcılar Köyü’nde Kuzuluk Altı mevkiinde ormanı açarak 2B’ye sokmak isteyen kişiler hakkında Kandıra Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu

30 Temmuz 2012 Saat: 04:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.659 kez okunmuştur

2B talanına suç duyurusu
2B talanına suç duyurusu
Nurettin Önür ve Naim Önür Gazete Kocaeli Kandıra temsilciliğimizi ziyaret ederek ilginç iddialarda bulundu. Önür Yağcılar köyü Kuzuluk Altı mevkiinde Önür ve Akaslan ailelerine ait arazilar bulunduğunu, bu arazilerin küçük bir kısmının Demiröz ailelerine ait olduğunu belirterek, “Bu arazilerin tam ortasında 25-30 dönümlük orman mevcut. ORMAN TARLA OLDU Burada olmadığım bir dönem komşularım tarafından arandım, ‘Sizin tarlaların ortasındaki orman bazı şahıslar tarafından açılıyor’ dendi” şeklinde konuştu. Konuşma sonrası köye geldiğini söyleyen Önür, “Yılların ormanını tarlaya dönüştürülmüş olarak gördüm daha sonra köy muhtarımız Şerafettin Gökçe’yi arayarak bu ormanın kimler tarafından açıldığını sordum. O da ‘Sadi Akaslan’ın sürdüğünü duydum’ dedi” diye konuştu.
İTİRAZ ETTİ Ardından Sadi Akaslan hakkında ihbarda bulunduğunu dile getiren Önür, “Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Fakat orman işletme benim bu ormanı açtığımı öne sürerek hakkımda tahkikat başlatmış. Bu ormanı açan ve açtıranlar belli. Orman işletme bu tür bir yanlışı nasıl yaptı anlayamadım” dedi. Durum karşısında Kocaeli İl Orman Müdürlüğü’ne itirazda bulunduğunu söyleyen Önür, “Beni bu suça alet etmek isteyen köy muhtarı Şerafettin Gökçe ve ormanı traktörle sürerek açan Sadi Akaslan hakkında Kandıra Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Bu süreçten sonra adaletin yerini bulacağını umuyorum” açıklamasında bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑