Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

29 Ekim, Kandıra’da coşkuyla kutlandı

Kandıra’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku içerisinde kutlandı. Kutlamalar kapsamında, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi

29 Ekim 2012 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.896 kez okunmuştur

29 Ekim, Kandıra’da coşkuyla kutlandı
29 Ekim, Kandıra’da coşkuyla kutlandı
Cumhuriyetin ilanının 89. Yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bugün Kandıra’da da coşku ve gururla kutlandı. Kutlama programı sabah saatlerinde kaymakamlıkta başladı ve Orman Caddesi’nde düzenlenen gösterilerle devam etti. Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Taner Uysal, Kandıra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Selçuk Horzum, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve ilçe halkının katılımıyla kutlamalar gerçekleşti. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edildi.
DERECEYE GİRENLER Resim yarışmasında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Zübeyde Gül Gencay birinci olurken, ikinciliği Zafer İlkokulu öğrencisi Mertcan Açıkgöz, üçüncülüğü ise Akaçakoca İlkokulu öğrencisi Aşır Anıl Paslı elde etti. Şiir yarışmasında Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu öğrencisi Rabia Demir birinci, Zafer Ortaokulu öğrencisi Mertcan Açıkgöz ikinci, Akaçakoca Ortaokulu öğrencisi Mehmet Ocak üçüncü oldu. Kompozisyon yarışmasında ise Kandıra Anadolu Lisesi öğrencisi Nagihan Kaymak birinci, Kandıra Lisesi öğrencisi Burcu Nazlıcan Doğru ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Özdemir de üçüncü oldu. Birincilerin hediyelerini Kaymakam Erdoğan takdim ederken, ikincilerin hediyelerini Albay Uysal, üçüncülerin hediyelerini ise Başkan Kan verdi.





       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑