Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“2019’da bu kadro olsaydı seçimi alırdık”

İYİ Parti Kandıra ilçe yönetim tanışma ve istişare toplantısında konuşan İlçe Başkanı Yusuf Battal, “2019 yerel seçimlerinde Ercüment başkanın belediye başkan adaylığında 183 üyeyle 13 bin oy aldık. Eğer bu kadro olsaydı, emin olun seçimi alırdık” de

16 Aralık 2021 Saat: 23:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.102 kez okunmuştur

“2019’da bu kadro olsaydı seçimi alırdık”
“2019’da bu kadro olsaydı seçimi alırdık”

İYİ Parti Kandıra ilçe yönetim tanışma ve istişare toplantısı Ayyıldız Lokantası’nda partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Programa İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, İl Sekreteri Şaban Ufuk, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç, İlknur Batır, Millet İttifakı Kandıra Belediyesi Başkan Adayı Ercüment Şahin, Belediye Meclis Üyeleri ve Kandıra ilçe yöneticileri katılım sağladı.

“509 ÜYEYE ULAŞTIK”
Programda konuşan İlçe Başkanı Yusuf Battal, “Daha güzel daha mutlu yarınlar için, yolumuz barış yolu, içimiz sevgi dolu, zaferdir bunun sonu. İşte gönül bağları” diyerek sözlerine başladı. Sözlerini sürdüren Battal, “2019 yerel seçimlerinde 183 üyeyle Ercüment başkanın belediye başkan adaylığında çıkıp 13 bin oy aldık. Eğer bu kadro olsaydı, her köyde üyemiz olsaydı emin olun seçimi alırdık. Şimdi bizim kurduğumuz kadroyla İYİ Parti Kocaeli’de 3 milletvekili çıkarıyorsa 4. milletvekilini biz çıkartırız” dedi. Üye sayılarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Battal, “Sayın İl Başkanımız bana görevi verdiği gün benden 500 üye istedi. Çok şükür bugün 509 üyeye ulaşmış durumdayız” şeklinde konuştu.

“KANDIRA BİZE HAYIRLI OLSUN”
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise yaptığı konuşmasında, “İlçe başkanımızın bizleri bu kadar sıcak bir şekilde sizlerle buluşturduğu için ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı bir kere daha gördük. Yusuf Battal’a ve sizlere hayırlı olsun. Kandıra’da inşallah bize hayırlı olsun. Bu kadroyla İYİ Partili olacak felsefesi ile yola başlayacağız” diye konuştu. Şanbaz Yıldız, konuşmasının ardından Kandıra’nın köklü esnaflarından Semih Sarıçay’a üye rozetini taktı. Yapılan istişarelerin ardından sona eren programda toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑