Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

13 yaşındaki yeğenini öldüresiye dövdü

Kandıra Aydınlık Mahallesi’nde dün akşam çirkin bir olay yaşandı. Amca H. T. 13 yaşındaki yeğenini babaannesine bağırdığı gerekçesiyle öldüresiye dövdü.

3 Kasım 2014 Saat: 12:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.184 kez okunmuştur

13 yaşındaki yeğenini öldüresiye dövdü
13 yaşındaki yeğenini öldüresiye dövdü
Kandıra Aydınlık Mahallesi Kavakdibi Caddesi’nde Baise-Ahmet Temel çiftinin 8’nci sınıfa giden 13 yaşındaki oğulları Doğukan Temel, iddialara göre annesi komşularında mevlit de iken, alt katlarında oturan babaannesine gitti. Bu sırada babaannesiyle yüksek sesle konuşan Doğukan, bahçede odun kırmakta olan amcası H. T.'nin saldırısına uğradı.
KANLI GÖMLEĞİNİ ÇÖP KUTUSUNA ATTI Amcasının defalarca yere yığıp sonra yeniden dövdüğü yeğeni Doğukan’ı, babaannesi güçlükle elinden aldı. Babaannesinin hastaneye götür ikazı üzerine kanlar içerisinde ve yırtık olan gömleğini çıkartarak mahalledeki çöp kutusuna atan ve ardından kendi tişörtlerinden giydirerek Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldıran amca H. T., annesi Baise Temel’i arayarak, Doğukan’ın düştüğünü söyledi.
TEHDİT ETTİ Komada olan oğlunu kanlar içerisinde hastanede yatarken gören anne Baise Temel, olay anında sinir krizi geçirdi. İğnelerle kendine gelen anne Baise Temel, eve geldiklerinde oğluna nerde düştüğünü sorunca gerçek su yüzünü çıktı. Vücudunun çeşitli bölgelerinde darp izi olan Doğukan ve olaya şahitlik eden yeğenlerini, amcalarının kimseye söylememeleri konusunda tehdit ettiğini iddia eden anne Baise Temel, amcası H. T. hakkında Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak şikâyetçi oldu.
ADALETE SIĞINIYORUM Amcasının çok sinirli biri olduğunu savunan Baise Temel, “Benim oğlum ne kadar büyük bir hata yapmış olursa olsun, konuşarak uyarabilirdi. Çocuğumu defalarca kaldırım taşlarına çarpmış, üzerine çıkıp ezmiş. Kayınvalidem elinden almasaydı, çocuğumu öldürene kadar devam edecekmiş. Eğer çocuğum ölseydi, düşerek öldü diyip olayın üzerini kapatacaklardı. Kanlı gömleğini bile çöp kutusundan çıkarttım. Adalete sığınıyorum, hakkımızı arayacağız” diye konuştu. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün olayla ilgili soruşturması sürüyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑