Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

10. Tiyatro Festivali Kandıra’da başladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. Tiyatro Festivali ilk olarak Kandıra’da gerçekleştirildi. Kandıra Anadolu Lisesi’nin sunduğu tiyatro gösterisi büyük ilgiyle izlendi.

26 Mayıs 2013 Saat: 12:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.268 kez okunmuştur

10. Tiyatro Festivali Kandıra’da başladı
10. Tiyatro Festivali Kandıra’da başladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. Tiyatro Festivali’ne bu yıl Kandıra Anadolu Lisesi hazırlandı. İlçeler arasında yapılan tiyatro yarışmasına Kandıra Anadolu Lisesi “Ah Şu Gençler” isimli tiyatro gösterisiyle katıldı. Düzenlenen yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Anadolu Lisesi Müdürü Elif Göktaş, jüri üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Kandıra Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan “Ah Şu Gençler” isimli tiyatro gösterisine 21 öğrenci hazırlandı. Gençlerin aileleriyle yaşadıkları sorunları esprili mizah anlayışıyla sergileyen öğrenciler, izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.
Okul Müdürü Elif Göktaş, tiyatro konusunun çok anlamlı olduğunu belirterek; “Öğrencilerimiz oldukça başarılı bir performans sergiledi. İzleyen herkesi eğlendirdiler ve büyük alkış topladılar. Ailelerle çocuklar arasında yaşanan sıkıntılar göz önüne serilirken, izleyenler oldukça etkilendi. Bu anlamlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑