Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Vali Yavuz’dan korona denetimi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği genelde kapsamında İzmit’te koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi. Vali Yavuz’a geniş bir ekip eşlik etti

7 Ağustos 2020 Saat: 07:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.866 kez okunmuştur

Vali Yavuz’dan korona denetimi
Vali Yavuz’dan korona denetimi

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine ‘ Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Denetimler’ konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, valilerin koordinasyonunda, toplu ulaşım aracı, kahvehane, restoran, berber, sinema gibi birçok iş yeri ve faaliyet alanında denetimlerin gerçekleştirilmesi istendi.Gönderilen genelge kapsamında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Doğu Kışla Perşembe Pazarı alanından başlayarak Yürüyüş Yolu’nda vatandaş ve esnafı denetleyip maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarını uymayanları uyardı.Vali Seddar Yavuz, maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı.

KATILIM YOĞUNDU
Vali Seddar Yavuz’a; Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Haluk Saygılı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Arif Usta, İzmit Belediye Zabıta Başkanı Ümit Fındık, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği(İKM) Başkanı Murat Öztürk eşlik etti. Vali Yavuz, Perşembe Pazarı’ndaki denetimden sonra Yürüyüş Yolu’ndaki İl Sağlık Müdürlüğü’nün standını ziyaret etti.

‘UYULACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ’
Vali Seddar Yavuz denetimlerden sonra açıklamalarda bulundu. Vali Yavuz yaptığı açıklamada, “Hepimizin bildiği gibi koronavirüs salgını ile ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde genelde ve illerimizde gayret ve çaba içerisindeyiz. Salgının insan sağlığı ve hayatını en az olumsuz etkileyecek şekilde planlarımızı alıyoruz. Bugün 81 ilde vali, kaymakam, belediye başkanlarımız kısacası hepimiz sahadayız. Bir kez daha korona tedbirlerini sahada inceleniyor ve tedbirleri hatırlatıyoruz. Vatandaşlarımızın farkındalık seviyesini daha yukarıya çıkarmak istiyoruz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın kurallara uyma konusunda hevesli olduğunu görüyoruz. Kocaeli’nin eğitim seviyesi yüksektir. Kocaeli sanayisi ile dünya ile yarışan bir vizyona sahiptir. Bugüne kadar koronavirüs ile mücadelede ‘Maske, Mesafe ve Hijyen’ bulunmuş en iyi tedbirlerdir. Bir tedavi yöntemi veya ilaç bulunmadığı için en önemli tedbir bu belirtilen kurallara uymaktır. Vatandaşlarımızın bu kurallara uyacağını düşünüyoruz.

‘REHAVETE KAPILMAYALIM’
Polis, jandarma ve bizler bugünden itibaren de sahada olmaya devam edeceğiz. Sahada sürekli uyarıcı ekiplerimiz olacak, ilk hedefimiz ceza yazmak değil fakat uyarılara rağmen kurallara uymayan olursa ceza yazacağız. Kentimizde görev yapan oda başkanlarımız da kendi odalarına kayıtlı olan çalışanları takip edecekler. Daha birkaç ay önce daha zor tedbirleri uygulamak zorumda kalmıştık. Kurallara inşallah daha üst seviyede riayet edilir. Başkasının hayatına zarar verecek bir rehavete kapılmayalım. Bu hastalık sevdiklerimizi bizden alabilir. Bunuda düşünerek kurallara en üst şekilde riayet edelim” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑