Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Vali, tüm mülki amirleri topladı

Kamu hizmetlerinin en iyi şekilde getirilmesini isteyen Vali Hüseyin Aksoy, bu amaçla vali yardımcıları ve kaymakamlarla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

2 Ekim 2019 Saat: 06:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.528 kez okunmuştur

Vali, tüm mülki amirleri topladı
Vali, tüm mülki amirleri topladı

Vali Hüseyin Aksoy, kamu hizmetlerinin en iyi ve hızlı şekilde yerine getirilmesi amacıyla vali yardımcıları ve kaymakamlarla birlikte değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı Kocaeli Valiliği’ndeki makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda; Kurumsal işbirliğinin, kurumsal iyileştirmelerin, performans ve kalite yönetimi ile kamuoyuyla ilişkilerin ön plana alınmasını ve vatandaşa sunulan hizmetlerin en kısa sürede ve kaliteli olması konuları görüşülerek gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.

HEPSİ KATILDI

Vali Aksoy başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Osman Ekşi, Dr. Osman Abdullah Günaydın, Nihat Kaynar, Suat Yıldız ve Ali Ada, İl Hukuk İşleri Müdürü Aytaç Akgül, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Karamürsel Kaymakamı Aslan Osman Canbaba, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin katıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑