Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Şimdi de koronavirüs hırsızları çıktı! Tarama yapacağız deyip...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Emniyet Genel Müdürlüğü koronavirüse ilişkin dolandırıcılık uyarısında bulundu.

14 Mart 2020 Saat: 21:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.886 kez okunmuştur

Şimdi de koronavirüs hırsızları çıktı! Tarama yapacağız deyip...
Şimdi de koronavirüs hırsızları çıktı! Tarama yapacağız deyip...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de 5 kişide koronavirüs sonuçlarının pozitif çıktığını açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı koronavirüse karşı önlemleri en üst seviyeye çıkardı. Hırsızların ve dolandırıcıların ise şeytanın aklına gelmeyecek yöntemlerle halkı mağdur ettiği ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın adını kullanan bazı kişilerin evlere gidip bakanlıktan geldiklerini, koronavirüs testi yaptıklarını söyleyerek içeriye girdikleri, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karıştıkları tespit edildi. Yüzlerce vatandaşın ihbarda bulunduğu Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi; böyle bir uygulamalarının olmadığını ve vatandaşların bu konuda çok dikkatli olması gerektiğini aktardı.

“RİSK TARAMASI ÇAT KAPI YAPILMAZ”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs risk taramasını çat kapı değil, planlayarak yapmaktadır. Sizi 184’ten arayıp bilgilendiriyor, ondan sonra geliyoruz. SABİM-184’ten size TELEFON GELMEMİŞSE, test amacıyla geldiğini söyleyenleri içeri almayın. KÖTÜ NİYETLİLERE KARŞI DA TEDBİRLİ OLALIM!” diye uyardı.

Emniyet Genel Müdürlüğü de koronavirüs uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda "Korona virüs risk taraması ALO 184'ün sizi araması sonrası gerçekleşmektedir. Vatandaşlarımızın iyi niyetinden faydalanıp hırsızlık, dolandırıcılık ve diğer suçlara meyilli kişilere karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmasını, bu gibi konularla karşılaşan vatandaşlarımızın ivedi olarak kolluk birimlerine 112 - 155 - 156 haber vermesini bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑