Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kocaelispor'a Kandıra morali

TFF 3. LİG 2.Grup'un lideri Kocaelispor, pazar günü oynayacağı Erbaaspor öncesi, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'ın organizasyonu ile Namazgah Kültür Merkezi ve Etkinlik Alanı'nda ağırlanarak moral verdi

6 Mart 2020 Saat: 08:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.240 kez okunmuştur

Kocaelispor'a Kandıra morali
Kocaelispor'a Kandıra morali

Kocaelispor’un en büyük destekçilerinden Kandıralı taraftarlar Kocaelisporlu futbolcuları ağırladı. Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesinde yeşil siyahlı taraftarlar futbolcuları meşale ve tezahüratlarla karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Kocaelispor teknik heyeti ve futbolcuları hoş geldiniz diyerek karşıladı.

SORU YAĞMURUNA TUTTULAR

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, takım kaptanı Burak Süleyman ve Kocaelispor basın sözcüsü Murat Barış yeşil siyahlı taraftarların desteği nedeniyle yaptıkları teşekkür konuşmalarının ardından genç taraftarlar Kocaelisporlu futbolcuları soru yağmuruna tuttu. Genç taraftarlar en çok soruyu Gökdeniz Bayrakdar’a yöneltti. Gökdeniz bu ilgi karşısında son derece memnun olduğunu dile getirdi ve herkese teşekkür etti.

GÖKDENİZ’E SEVGİ SELİ

Yeşil siyahlı taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan Kocaelisporlu futbolcular bu ilgi karşısında çok memnun oldular. Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel önderliğinde teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra programa Kocaelisporlu yöneticiler Murat Barış ile Mehmet Cezayir katıldı. Yeşil siyahlı taraftarlar en büyük ilgiyi Kandıralı olan Gökdeniz Bayrakdar’a gösterdi.

FORMA VE ATKI İMZALADILAR

Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen program sonunda genç taraftarlara yapılan çekilişle futbolcuların imzalı formaları ve atkıları hediye edildi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan programın ardından yeşil siyahlı kafileyi Bağırganlı’da yemekte ağırladı. Yemek sonunda Tokat deplasmanı öncesinde yeşil siyahlı futbolculara Kandıra yoğurdu ikram eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan tüm ekibe başarılar diledi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑