Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıralı Gökdeniz Bayrakdar İçin Flaş İddia!

Başkan Vekili, Basın Sözcüsü Murat Barış’ın Antalyaspor, Beşiktaş ve Denizlispor ile transferi için görüşmelerin devam ettiğini açıkladığı Gökdeniz Bayrakdar ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

5 Şubat 2020 Saat: 06:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.509 kez okunmuştur

Kandıralı Gökdeniz Bayrakdar İçin Flaş İddia!
Kandıralı Gökdeniz Bayrakdar İçin Flaş İddia!

Devre arasında Süper Lig kulüpleriyle adı sıkça anılan ancak transferi gerçekleşmeyen ve bugün Başkan Vekili, Basın Sözcüsü Murat Barış’ın Antalyaspor, Beşiktaş ve Denizlispor ile transferi için görüşmelerin devam ettiğini açıkladığı Kandıralı Gökdeniz Bayrakdar ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ulusal basında görev yapan gazeteci Sercan Dikme, sezon sonunda Kocaelispor’la sözleşmesi sona erecek genç futbolcunun Beşiktaş’la anlaşmak üzere olduğunu aktardı. Gökdeniz’in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen, Kocaelispor yönetimi iyi bir bonservis bedeliyle göndermek için formül üretmeye çalışırken, Gökdeniz de ayrılması halinde ciddi bir rakamı Kocaelispor’a kazandırmak istiyor.

2001 doğumlu genç yetenek, bu sezon Kocaelispor forması altında Türkiye Kupası dahil 22 maça çıktı ve 11 gol kaydetti. Gökdeniz ayrıca U-19 Milli Takımına da davet edilirken, bugün Slovenya ile oynanan hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna dahil oldu ve iyi bir performans sergiledi. 

Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Murat Barış, bugünkü basın toplantısında Gökdeniz’in transferi ile ilgili şunları söylemişti. ““Gökdeniz ile ilgili talepler ve görüşmeler vardı. Bu talepler hala devam ediyor. Başkanımız görüşmelerini sürdürüyor. Antalyaspor Denizlispor ve Beşiktaş’tan talepler var ve görüşmeler devam ediyor. Transfer dönemi kapansa da bu kulüplerden biriyle anlaşmaya varılabilirse sözleşme yapıp sezon sonuna kadar Gökdeniz bizde kalmak şartıyla devam edeceğiz veya anlaşacağız. Anlaşamasak da Kocaelispor olarak Gökdeniz’le sözleşmemizi yapıp yolumuza devam edeceğiz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑