Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Kandıralı eski bakan aşı oldu

50. Hükümet Sağlık Bakanlığı görevinde bulunan Ecz. M. Kazım Dinç, Koronavirüs aşısını, yine kendisiyle aynı ismi taşıyan Kandıra M. Kazım Dinç Devlet Hastanesinde yaptırdı

25 Ocak 2021 Saat: 15:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.874 kez okunmuştur

Kandıralı eski bakan aşı oldu
Kandıralı eski bakan aşı oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından Eczacılara tanınan öncelik nedeniyle aşı olma hakkından yararlanan Dinç, aşılama sonrası öncelik durumu bulunan tüm vatandaşlara aşılanmaları konusunda çağrıda bulundu. Dinç’in aşılanması nedeniyle düşüncelerini dile getiren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Kocaeli’de sağlık çalışanlarımızdan sonra eczacı, eczane çalışanları ve 90 yaş üstü vatandaşlarımızın aşılama çalışmalarını hızla ve sorunsuzca sürdürüyoruz.

Bugün de eski Sağlık Bakanlarımızdan Sayın Kazım Dinç, yine kendi ismini taşıyan Kandıra Devlet Hastanemize başvurarak Covid 19 aşısını yaptırdı. Toplumla bütünleşen ve önde gelen kişilerin bu tarz örnek davranışları, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve örnek alması açısından önem arz etmekte.

Nitekim Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca Türkiye genelinde; 81 İlimizin tüm İl Sağlık Müdürleri ise yerelde koronavirüs aşılarını yaptırırken, vatandaşlarımıza yaptıkları çağrılarla aşılanmanın önemini ve gerekliliğini vurguladılar. Kocaeli olarak aşılanma konusunda çok hızlı hareket ediyoruz.

Aşı, koronavirüsle mücadelede en önemli silahımız. Bu yoğun çalışmalarımız Sağlık Bakanlığımızın aşı takvimine göre titizlikle ve planlı olarak devam edecek. Bunun yanında ise tüm vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamalarını ve maske, mesafe, temizlik kurallarını uymalarını rica ediyorum” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑