Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıralı Çocuklar Yağmura rağmen Doyasıya Eğlendi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, yaklaşık bin çocuğu Lunapark’a getirdi. Ancak aniden bastıran yağmur zor anlar yaşattı ama çocukların eğlencesine engel olamadı.

11 Haziran 2019 Saat: 23:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.901 kez okunmuştur

Kandıralı Çocuklar Yağmura rağmen Doyasıya Eğlendi
Kandıralı Çocuklar Yağmura rağmen Doyasıya Eğlendi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kandıra şubesi geleneksel hale getirdiği lunapark şenliğinin 17.sini dün gerçekleştirdi. ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren her yıl Kandıra’daki çocukları İzmit’te bulunan fuar içindeki Lunasan’a getirerek unutmaz bir gün yaşatıyor. Bu seneki programa yağmur engel oldu. Ancak çocuklar yağan yağmura aldırmadan oyuncakların tadını çıkarttı. Kandıra ilçesi yanı sıra İzmit ve Kartepe ilçesinden yaklaşık bin çocuk programa katıldı.

PASTA KESİLDİ

Bir anda başlayan sağanak yağış, oyuncakları ıslatınca önce kapalı alandaki oyuncaklara binildi. Çocuklar uzun süre çarpışan otoya sırayla binerek keyif aldı. Ardından yağmur durmayınca çocuklar ıslanmayı göze olarak parktaki bütün oyuncaklara sırayla bindi. Gönüllerince eğlenen minikler keyii bir gün yaşadı. Programa ÇYDD Kocaeli Şube eski Başkanı ve KEREM Derneği Kurucu Başkanı Gülşen Müsteçaplıoğlu ve dernek üyeleri katılım sağladı. Programda ayrıca doğum günü olan Kandıra Zafer İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Asel Özcan için pasta kesildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑